Goedemiddag, en nog een kaartje vandaag. Welkom bij het Inspired Design Team Blog Hop. Jij bent misschien net hier aangekomen van de getalenteerde Louise uit Australie. Als je hier begint, dan kan je op de next knop onderaan deze post klikken en zo hop je helemaal rond, en kom je weer bij mij terug en je vind heel veel inspiratie op al deze blogs. Deze keer ‘Be Inspired by Food’ en dit heb ik gemaakt.
…
De basis van mijn kaart is gemaakt van Whisper White thick cardstock, met daarop een stuk Sahara Sand en Whisper White. Daarop heb ik een stuk zilver metallic thread geplakt. Het cupcake koekje heb ik gestempeld met Cajun Craze, Cherry Cobbler en Early Espresso. De topping heb ik gestempeld met Sahara Sand, en daarna bestrooid met wit embossing poeder. De tekst heb ik gestempeld met Early Espresso en daarna uit geknipt. Deze stempels komen allemaal uit de Sweet Cupcake stempel set, en de cupcake heb ik uit gestanst met de Cupcake Cutouts Framelits. Rhinestones mogen natuurlijk niet ontbreken ;)
Als je op de onderstaande knop klikt kom je op de blog van Carolynn uit Canada. Ik ben zeer benieuwd wat ze deze keer heeft gemaakt, maar zeker weten dat het iets moois is. Ik hou van haar style en creaties.
Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥
Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.
So sweet! I love that you kept the design of your card so clean and crisp! Such a beautiful card!
Looks good enough to eat! Great card.
Njammie krijg gewoon trek van dfit super leuke kaartje. Toppertje net als je kerstkaartje
Leafs fan Ina
I love the clean look of this card as well Janneke! Now if only I could eat that cupcake! oxo
YUM! What a lovely cupcake with delicious looking icing! It looks so real! Lovely yet again Janneke!