Workshops

Header_host_dbws_2013

Op verschillende ochtenden / middagen in de maand organiseer ik workshops bij mij thuis. Deze workshops zijn inclusief alle benodigdheden. Voor de kaarten of project, koffie of thee met iets lekkers en een welkoms goodie.

Schijf je in voor de workshop via de email stampinjanneke@gmail.com. Alle classes en workshops zijn toegangkelijk voor iedereen, voor beginners en de gevorderden kaarten makers / knutselaars. Het gaat erom dat jij lekker creatief bezig bent en naar huis gaat met je eigen gemaakte items. Ik heb per keer plaats voor maximaal 4 – 6 personen dus reserveren is noodzakelijk. Wil je graag een workshop boeken met vriendinnen maar kan je niet op de geplande datums? Dan is het natuurlijk mogelijk om een andere datum te plannen. Mail mij voor de mogelijkheden.

Het is natuurlijk mogelijk om in overleg een ander dagdeel te plannen. Ook is is mogelijk dat ik deze workshops bij jou thuis kom geven als je dat wilt. Mail me voor de mogelijkheden.

Woensdag 24 mei ‘Cool Treats’ VOL
Leuke workshop waarin we met de Cool Treats stempel set met bijpassende framelits aan de slag gaan. De kosten zijn €7,50 of gratis bij een bestelling van €30 die je op deze morgen hebt geplaatst. Deze class is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Het begint om half 2 en duurt tot 4 uur en je kan je opgeven tot en met zondag 21 mei.

Dinsdag 30 mei ‘Koffie & Kaart VOL
Elke maand hou ik een Koffie & Kaart. Dit is geen workshop, maar meer een gezellig onderonsje waarbij we een kaart maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk is er tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). De kosten zijn € 3,50 per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers en is van half 2 tot drie uur je kan je opgeven tot en met zondag 28 mei.

Zaterdag 3 juni Open huis feest + Bogo Party
Vandaag hou ik mijn Open Huis in het MFA in Heerenveen. Op deze dag kunnen jullie de nieuwe producten bekijken, voorbeelden zien en gaan jullie een leuke make en take maken met de producten uit de nieuwe catalogus. Ik zorg voor koffie of thee met iets lekkers ;) Er zijn geen kosten voor dit feestje, maar je ‘moet’ je wel even opgeven via de email. Ik weet dan hoeveel make & take pakketjes ik kan gaan maken. Jij krijgt van mij een catalogus als jij op deze dag langs komt, mocht je hem nog niet van mij hebben ontvangen! Je kan binnen wandelen vanaf half 11 en dat kan tot 15.30 uur. Vanaf 16 uur is de deur dicht, en ga ik alles opruimen.

Je mag zolang blijven als je wilt* en ik kan ook al je vragen beantwoordenals je die hebt. Laat me zo snel mogelijk weten of je wilt komen, en je mag natuurlijk iemand meenemen! Je opgave moet binnen zijn op 20 Mei. Je kan mij mailen om je op te geven.

Ook is er gelegenheid om Buy One Get One for Free mee te maken. Als jij een stempel set of iets anders koopt uit mijn eigen collectie, retired en gebruikt, dan mag jij voor dezelfde prijs categorie gratis producten naar keuze uitzoeken uit de nieuwe catalogus. Er zijn ook producten die je alleen kan kopen en niet meedoen aan de BoGo. Dit staat goed aan gegeven bij de producten op de tafels.

*je kan niet meer make en takes maken dan ik heb per persoon.

Woensdag 21 juni ‘Daisy’
Leuke workshop waarin we met de Daisy stempel set met bijpassende pons aan de slag gaan. De kosten zijn €7,50 of gratis bij een bestelling van €30 die je op deze morgen hebt geplaatst. Deze class is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Het begint om 10 uur en duurt tot half 1 en je kan je opgeven tot en met zondag 18 juni.

Dinsdag 27 juni ‘Koffie & Kaart
Elke maand hou ik een Koffie & Kaart. Dit is geen workshop, maar meer een gezellig onderonsje waarbij we een kaart maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk is er tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). De kosten zijn € 3,50 per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers en is van 10 uur en duurt tot half 12 je kan je opgeven tot en met zondag 25 juni.

Woensdag 5 juli ‘Happy Birthday Gorgeous’
Leuke workshop waarin we met de Happy Birthday Gorgeous stempel set met bijpassende framelits aan de slag gaan. De kosten zijn €7,50 of gratis bij een bestelling van €30 die je op deze morgen hebt geplaatst. Deze class is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Het begint om 10 uur en duurt tot half 1 en je kan je opgeven tot en met zondag 2 juli.

Woensdag 19 juli ‘Merry Mistletoe’
Leuke workshop waarin we met de Merry Mistletoe stempel set aan de slag gaan. De kosten zijn €7,50 of gratis bij een bestelling van €30 die je op deze morgen hebt geplaatst. Deze class is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Het begint om 10 uur en duurt tot half 1 en je kan je opgeven tot en met zondag 16 juli.

Dinsdag 25 juli ‘Koffie & Kaart
Elke maand hou ik een Koffie & Kaart. Dit is geen workshop, maar meer een gezellig onderonsje waarbij we een kaart maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk is er tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). De kosten zijn € 3,50 per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers en is van 10 uur en duurt tot half 12 je kan je opgeven tot en met zondag 23 juli.

Workshop dag

Je kan ook een workshop dag bij mij boeken. Tijdens de workshop dag gaan we een verschillende kaarten en een leuk project maken met verschillende technieken en gebruiken hiervoor verschillende producten van Stampin’ Up! Voor de workshop dag vraag ik een vergoeding van €22,50 per persoon, dit is inclusief workshop pakket met design papier, cardstock en embellisments. Als gastvrouw krijg je de catalogus van mij gratis en afhankelijk van de grootte van de bestellingen die worden gedaan kan je ook nog hostess credits verdienen die jij naar wens mag besteden.

Techniek workshop

Tijdens deze workshop die je kan houden in de ochtend, middag of avond gaan we meerdere kaarten maken in een bepaalde techniek. Hiervoor vraag ik een vergoeding van €15,00 per persoon en duurt ongeveer 3 uur. Als gastvrouw krijg je de catalogus van mij cadeau en afhankelijk van de grootte van de bestellingen die worden gedaan kan je ook nog hostess credits verdienen die jij naar eigen wens mag besteden.

Mail mij op stampinjanneke@gmail.com om je workshop te boeken of als je vragen hebt.