Workshops

Header_host_dbws_2013

Op verschillende ochtenden / middagen in de maand organiseer ik workshops bij mij thuis. Deze workshops zijn inclusief alle benodigdheden. Voor de kaarten of project, koffie of thee met iets lekkers en een welkoms goodie.

Schijf je in voor de workshop via de email stampinjanneke@gmail.com. Alle classes en workshops zijn toegangkelijk voor iedereen, voor beginners en de gevorderden kaarten makers / knutselaars. Het gaat erom dat jij lekker creatief bezig bent en naar huis gaat met je eigen gemaakte items. Ik heb per keer plaats voor maximaal 4 – 6 personen dus reserveren is noodzakelijk. Wil je graag een workshop boeken met vriendinnen maar kan je niet op de geplande datums? Dan is het natuurlijk mogelijk om een andere datum te plannen. Mail mij voor de mogelijkheden.

Het is natuurlijk mogelijk om in overleg een ander dagdeel te plannen. Ook is is mogelijk dat ik deze workshops bij jou thuis kom geven als je dat wilt. Mail me voor de mogelijkheden.

Woensdag 10 mei ‘Eastern Palace’
Leuke workshop waarin we met de Eastern Palace Suite uit de nieuwe jaar catalogus aan de slag gaan. De kosten zijn €7,50 of gratis bij een bestelling van €30 die je op deze morgen hebt geplaatst. Deze class is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Het begint om half 2 en duurt tot 4 uur en je kan je opgeven tot en met zondag 7 mei.

Woensdag 24 mei ‘Cool Treats’
Leuke workshop waarin we met de Cool Treats stempel set met bijpassende framelits aan de slag gaan. De kosten zijn €7,50 of gratis bij een bestelling van €30 die je op deze morgen hebt geplaatst. Deze class is inclusief koffie/thee met iets lekkers. Het begint om half 2 en duurt tot 4 uur en je kan je opgeven tot en met zondag 21 mei.

Dinsdag 30 mei ‘Koffie & Kaart
Elke maand hou ik een Koffie & Kaart. Dit is geen workshop, maar meer een gezellig onderonsje waarbij we een kaart maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Natuurlijk is er tevens volop gelegenheid tot het stellen van vragen, inspiratie opdoen en het eventueel plaatsen van een bestelling (niet verplicht). De kosten zijn € 3,50 per persoon inclusief materialen, koffie/thee en wat lekkers en is van half 2 tot drie uur je kan je opgeven tot en met zondag 28 mei.

Nieuwe data voor workshops volgen begin juni ;o)

Workshop dag

Je kan ook een workshop dag bij mij boeken. Tijdens de workshop dag gaan we een verschillende kaarten en een leuk project maken met verschillende technieken en gebruiken hiervoor verschillende producten van Stampin’ Up! Voor de workshop dag vraag ik een vergoeding van €22,50 per persoon, dit is inclusief workshop pakket met design papier, cardstock en embellisments. Als gastvrouw krijg je de catalogus van mij gratis en afhankelijk van de grootte van de bestellingen die worden gedaan kan je ook nog hostess credits verdienen die jij naar wens mag besteden.

>>
Techniek workshop

Tijdens deze workshop die je kan houden in de ochtend, middag of avond gaan we meerdere kaarten maken in een bepaalde techniek. Hiervoor vraag ik een vergoeding van €15,00 per persoon en duurt ongeveer 3 uur. Als gastvrouw krijg je de catalogus van mij cadeau en afhankelijk van de grootte van de bestellingen die worden gedaan kan je ook nog hostess credits verdienen die jij naar eigen wens mag besteden.

Mail mij op stampinjanneke@gmail.com om je workshop te boeken of als je vragen hebt.