Tutorial Bundle

AS banner

Je krijgt elke maand  tutorial bundle vanaf febuari tot en met juli. Elke maand ontvang je twaalf verschillende tutorials in je mail box van deze twaalf getalenteerde Stampin’ Up!® Demonstrators. De tutorial bundels zijn gemaakt met de producten uit de Stampin ‘Up! ® catalogi en zal zowel in metrische en inches zijn, zodat iedereen over de hele wereld deze prachtige EXCLUSIVE tutorials kunnen gebruiken. De tutorials zijn allemaal in het Engels geschreven.

Deze tutorials zijn voor iedereen. Of je nu een beginner bent of al een meer ervaren knutselaar, je hebt dan een grote verscheidenheid aan projecten. Inbegrepen bij elke tutorial is een lijst met producten die zijn gebruikt, de maten in zowel inches en centimeters, gedetailleerde schriftelijke instructies en project foto’s, deze tutorials zijn een super leuke manier om een aantal geweldige ideeën op te doen zijn.

Deze bundle kan je per maand bestellen, en kost dan €14. Doe jij een bestelling van €60 of meer dan krijg je deze maand tutorials van mij gratis. Zit je in mijn team dan krijg je deze tutorials ook van mij in je mail box gestuurd ;o)

Je kan mij een email sturen en ik zal je zo snel mogelijk terug mailen. Schrijf in het onderwerp Tutorial bundle en of je deze maand de tutorial wilt ontvangen of die voor een half jaar wilt ontvangen ;)

Heb je vragen dan hoor ik het graag van je ;)