Over mij

Welkom, ik ben Janneke, 46 jaar en ik woon samen met Rinus in Nij Beets. Een dorp in Friesland dat tussen Heerenveen en Drachten ligt. Ik ben werkzaam bij Intratuin en sinds februari 2013 demonstratrice bij Stampin’ Up! Ook hou ik erg van tuinieren en fotograferen. Ik doe het veel te weinig maar vooral macro fotografie vind ik heel gaaf om te doen.

Ik ben al jaren aan het knutselen en ik ben begonnen met 3d kaarten, borduren op papier, embossing kaartjes maken en sinds 2005 ben ik begonnen met het gebruiken van stempels op mijn kaarten in combinatie met de verschillende technieken die er zijn. En toen ben ik ook in aanraking gekomen met het maken van scrap kaarten en het inkleuren van stempels met Prisma Potloden en Copics.  Ik heb in verschillende design team gezeten en ik ben sinds februari 2013 demonstratrice voor Stampin’ Up!

Ik schreef mij als demonstratrice in om de super leuke korting die je krijgt en was zeker niet van plan om workshops te gaan geven. Maar toen ik een uitnodiging kreeg van mijn lieve vriendin Ingen om een party te geven, en zij zei, wat kan er mis gaan? Ik kon op deze manier mooi ontdekken of ik het leuk vond. Ik ben gegaan en ik vond het zo gezellig en zo leuk om te doen. En daarna heb ik diverse workshops / party’s gegeven. Ik vind het ontzettend leuk om demonstratrice te zijn, het is ontzettend gezellig om met andere mensen te knutselen, om nieuwe mensen te ontmoeten en ik vind het ook heel leuk om familie en vrienden een kaart te sturen, en voor een verjaardag, jubileum of gewoon zomaar een leuk doosje of ander leuk item te maken.

Op de jaarlijkse convention in november 2014 in Brussel ben ik herkend in de top vijf van personal sales, de top van vijf van downline recruiting & leadership,  ben ik Rising Star geworden en heb ik een reis naar Madeira verdient.

madeira RS1

Op het OnStage event in Brussel in november 2015 ben ik herkend in de top vijf in personal sales en heb ik de cruise in het middelandse zee gebied verdient.

BlogBadge_Med

Op het On Stage event in Amsterdam in november 2016 ben ik herkend als #10 demostratrice in de Nederlandse Top 10 overall.

10 

Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb genomen, en dat ik doe waarvan ik van hou. Ik ben ontzettend trots op mijn team en ook met alle dames en heren die bij mij bestellingen plaatsen en party’s en workshop volgen. Dankzij jullie mocht ik bovenstaande awards verdienen. Dank jullie wel ♥

Ik zit in deze design teams & blog hop teams

  

  

 

Voor vragen, bestellingen en andere dingen kan je mij altijd mailen of bellen ;)

Groetjes van Janneke