Join Stampin’ Up!

Header_demobenefits_dbws_2013

Is knutselen jouw passie? Wil jij geld en gratis producten verdienen terwijl je iets doet wat je leuk vindt? En wil je 20% op alle bestellingen die je doet? Als je op 1 of meerdere van deze vragen met ja hebt geantwoord, dan is Stampin’ Up! de uitkomst voor jou. Wordt demonstratrice, ik verheug me erop om je te verwelkomen in mijn team.

De voordelen van een demonstratrice zijn, als je nu een hobby of carrière demonstratrice wilt worden, hetzelfde. Jij bepaald zelf hoeveel tijd je erin steekt en of je workshops en demonstraties wilt gaan geven of niet. Dat is helemaal aan jou. Je kan ook instappen voor jezelf .. alle voordelen gelden voor jou als nu een hobby demo bent of een carrière bij Stampin’ Up! ambieert.

Het maakt niet uit waar je woont (In Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk of Oostenrijk) je bent welkom in mijn team. Je kunt bij mij terecht als je al ideeën hebt over wat en hoe je het wilt doen maar ook als je dat (nog) niet hebt. Jij bepaalt uiteindelijk wat je doet en hoe je het doet. Mijn team en ik zullen altijd voor je klaar staan.

Stampin’ Up! staat voor exclusieve producten, zoals stempels, inkt, cardstock, design papier, ponsen, stansen en accessoires. Stampin’ Up! verkoopt haar producten enkel via demonstratrices.

Voordeel van demonstratrice zijn …

20 – 25 % van de omzet (bedrag zonder btw) is direct voor jou.

Als je instapt telt het kwartaal* waarin je instapt niet mee met je kwartaal omzet. Zou je bv in oktober instappen dan heb je tot eind maart om dit te halen (Je kwartaal omzet is 300 CSV, commissionable sales volume = €372)

Elke week een mail de Succeed Weekly, met het laatste nieuws, tips, events en andere leuke nieuwtjes Elk kwartaal valt er een 32 blz tellende magazine bij je op de mat, vol met leuke ideeën.

Je krijgt toegang tot de SU demosite waar je veel tips, ideeën en voorbeelden kunt vinden en als je wilt kan je ook lid worden van verschillende facebooks groepen waar je ook veel informatie, ideeën en tips kan vinden.

Mocht je je kwartaal omzet niet halen, dan krijg je nog een maand extra om dit te halen. Als het je niet lukt of als je gewoon geen zin meer hebt, val je gewoon uit als demonstratrice en je demoschap komt automatisch te vervallen.

Er worden regelmatig bijeenkomsten georganiseerd, waar informatie en tips worden uitgewisseld, leuk projecten worden gemaakt en swaps worden geruild. Deze bijeenkomsten zijn altijd erg gezellig en inspirerend. Het is absoluut geen verplichting om de teambijeenkomsten bij te wonen. Als demonstratrice zie jij als eerste de nieuwe producten, en kan deze ook als eerste bestellen.

Wat kan jij van mij verwachten …

Elke maand organiseer ik een uitdaging waarbij jij een leuk prijsje kunt winnen. Elke maand hebben we een team swap en daarbij ook een bloghop voor iedereen die een blog heeft en mee wilt doen. Af en toe verras ik jou met een leuk cadeautje of een kaartje. Regelmatig heb ik een team meeting. Je kunt bij mij met al je vragen terecht via telefoon, mail, whats app of via de facebook groep.

Wat krijg je in je starterskit …

Starter kits zijn € 129 en je kunt het volledig aanpassen aan producten van jouw keuze ter waarde van € 175. Je mag zelf kiezen wat je in je kit wilt ontvangen. Wil je die leuke trimmer of misschien wel de scoring plate, of toch die ene leuke stempel set … het kan allemaal. En het wordt gratis thuis bezorgd door UPS. Je ontvangt tegelijk ook een Business kit, deze kit bevat bestelformulieren, catalogi, uitnodiging kaartjes en nog veel meer.

Vanaf 1 juli tot en met 31 juli is er deze leuke actie:

Stampin’ Up! maakt het makkelijker dan ooit om je aan te melden als demonstrator en in te stappen! Altijd is er al een super leuke deal, want je mag voor €175 items uitzoeken, maar je betaald maar €129. Maar als je in juli instapt krijg je daarnaast ook nog een super leuk Essentials Gift Pack twv €87,50 extra gratis items in je starters kit.

En in dat pakket vind je onderstaande items ;0)

 
En deze leuke nieuwe Carols of Christmas stempel set

*Deze aanbieding is voor iedereen die zich aanmeld in de maand juli, ook voor voormalige demonstrators.
*Alle Starter Kit-bestellingen moeten op 31 juli om 11:50 uur worden ingediend om in aanmerking te komen voor deze promotie.
*Jij mag je Essential Gift Pack-artikelen niet inwisselen voor andere producten, inclusief de nieuwe Carols of Christmas stempel set.
*Het Essentials Gift Pack wordt automatisch toegevoegd aan de Starter Kit.

Er zijn geen risico’s of addertjes, wanneer je instapt in mijn team en demonstratrice wordt ;-)


Mail me als je vragen hebt en ga ze allemaal beantwoorden.

* Een kwartaal is van Januari -Maart / April – Juni / Juli – September / Oktober – December.