Stampin’ Up! – Tutorial Bundle Team Bloghop

Hallo, dank je wel voor het meedoen met deze Tutorial Bundle design team bloghop! Je kan hier beginnen, of misschien kom je van Erica haar blog. Beide keren maak je een rondje langs alle design team leden, zo je mist niks. Klik op de next button, die je onderin dit bericht vind, om naar de volgende op de lijst te gaan.

Stampin' Up! - Happy Stampin' - Janneke de Jong - Coffee Café

Wij zijn een groep van 12 demonstratrices uit de hele wereld en wij hebben een bundel met tutorials gemaakt en die zal vanaf de eerste van elke maand worden verzonden voor iedereen die hem heeft gekocht. Vandaag willen wij jullie onze creaties laten zien, zodat je ongeveer kunt zien wat je kan verwachten in de bundel. Je krijgt 12 tutorials per maand en de kosten voor het abonnement per maand is €14.

Hier is mijn project waar ik dezelfde stempel set heb gebruikt als in de tutorial. Het is niet hetzelfde als wat ik heb gemaakt voor de bundel, ik heb alleen dezelfde producten gebruikt. De creaties in de bundel zijn exclusief en je zal ze nooit ergens anders zien dan in de bunde tutorial.

De basis heb ik gemaakt van Soft Sky cardstock en daarop heb ik een stuk Early Espresso geplakt. Op het Whisper white cardstock heb ik met pear Pizzazz de stippen gestempeld, en deze komen uit de Happy Celebrations stempel set. Ik heb design papier uit de Coffee Break collectie gebruikt. Het koffie bekertje heb ik gestempeld met early Espresso inkt, en de deksel met Pear Pizzazz. Beide heb ik uit gestanst met de Coffee Cups Framelits. De tekst heb ik gestempeld met Soft Sky inkt, en ook uit gestanst. De Soft Sky dotjes komen uit de Subtles Enamel Shapes.

Hier vind je de volgende button, die je kan gebruiken om naar het blog van Juana te gaan. Er doen verschillende dames mee met deze hop, veel plezier met het hoppen.

Allison Okamitsu
Angela McKay
Cornelia Janssen
Erica McCarty Cerwin
Janneke de Jong
Juana Ambida
Kimberly van Diepen
Lorri Heiling
Kylie Bertucci
Louise Sharp
Rachel Tessman

Als je deze bundle wilt kopen, dan stuur je mij een mail en ik stuur je zo snel mogelijk een antwoord terug. Ik stuur je de bundle via email. Doe jij deze maand een bestelling van €60 of meer dan krijg je de bundel gratis van mij in je mailbox. Hier is een sneak peek van alle tutorials in deze bundel.

Zaterdag 8 juli plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Bij elke €60 ontvang je €6 korting, die je volgende maand kunt inleveren. Je ontvangt een email in je inbox, bewaar deze goed! Je kan altijd een bestelling aan mij doorgeven, je hoeft niet te wachten tot ik een verzamel bestelling doe. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Speak Your Mind

*