Stampin’ Up! – Stamping Sunday Bloghop

Goedemorgen, vandaag een bloghop met de Stampin Sunday Bloghop team. Voor vandaag moesten we een kaart of project maken en Fabulous Foil gebruiken. Ik heb een kaart gemaakt voor iemand die binnenkort 25 jaar wordt, en een klein doosje om het geld in te doen ;)

Stampin' Up! - Happy Stampin' - Janneke de Jong - Fabolous Foil - Large Letters

De basis heb ik gemaakt van Whisper White thick cardstock en ik het het Fabulous Foil op de kaart geplakt met fast fuse. Je ziet de lijm niet omdat ik het onder het goud kleurige foil heb gedaan. Die strook is even breed als de kaart, tien en een halve centimeter. Uit Basic Black cardstock heb ik een label gestanst en dat heb ik gedaan met de Celebration Thinlits. Dit heb ik op de kaart geplakt met dimensionals. De cijfers heb ik gestanst uit Whisper White cardstock en daarvoor heb ik de Large Numbers Framelits gebruikt. Het gouden hoedje heb ik gestanst met de Celebration Thinlits en het bloemetje ook. Daarop heb ik Glitter Enamel Dot geplakt.

Het doosje heb ik gemaakt met het Fabulous Foil, en erom heen heb ik Whipser white cardstock gebruikt. Om het doosje te maken heb ik een mal gebruikt die ik poosje geleden in Frankrijk heb gekocht ;) Op het doosje heb ik een stukje Basic Black geplakt en daarop weer een stukje Fabulous Foil. De balonnen heb ik geponst met de Balloon Bouquet pons. De stipjes heb ik gestempeld met goud inkt en de stempel komt uit de Happy Birthday Gorgeous set.

Hieronder zie je een lijst met alle dames die meedoen. Klik op een naam om naar hun blog te gaan ;)


Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Comments

  1. Hi Janneke, I love your projects. They are clean and simple. The way I love to craft. Thank you so much for the inspiration :)

  2. Pretty, pretty creations Janneke! I really love the crisp, clean look of your birthday card!!

  3. How elegant Janneke! The gold on white with touches of black say perfectly that this is a very special birthday celebration! xxx

  4. Stunning card Janneke, I do love your style CAS you do it so well !

  5. so creative! I love the colour combos-beautiful!

Speak Your Mind

*