Stampin’ Up! – Happy Birthday #GDP094

Goedemorgen, vandaag weer een nieuwe challenge bij het Global Design Project, en deze week hebben we een sketch voor jullie. Mijn kaartje kwam uit mijn tenen, ik had een off day gister, maar dank zij R. is het toch gelukt om alles wat ‘moest’ te doen ;o) Als ik hem toch niet had .. Anyways, dit is mijn kaartje geworden, en in dit bericht zie je wat de andere dt leden hebben gemaakt.

Stampin' Up! - Happy Stampin' - Janneke de Jong - Happy Celebrations

De basis van mijn kaart is gemaakt van Crushed Curry en daarop heb ik een stuk Soft Suede geplakt. De Whisper White cardstock heb ik geembosd met de Celebrations Duo embossing folder. Daarna heb ik de strepen gestempeld met Chrused Curry en Old Olive inkt. Deze stempels komen uit de Happy Celebrations stempel set. De driehoekjes komen uit dezelfde set en heb ik gestempeld met Soft Suede inkt. Ook heb ik er twee gestempeld en uit geknipt, en op de kaart geplakt met mini dimensonals. De tekst heb ik gestempeld met Soft Suede inkt en vast geniet aan de kaart. Ik heb Regals enamel Dots op de kaart geplakt.

Zaterdag 8 juli plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Bij elke €60 ontvang je €6 korting, die je volgende maand kunt inleveren. Je ontvangt een email in je inbox, bewaar deze goed!  Je kan altijd een bestelling aan mij doorgeven, je hoeft niet te wachten tot ik een verzamel bestelling doe. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Comments

  1. Wat een geweldig leuke kaart Janneke, Je ziet het er niet aan af dat je deze met moeite gemaakt hebt.

Speak Your Mind

*