Stampin’ Up! – Creatieve Harten bloghop – Special Guest ;-)

Goedemorgen, vandaag ben ik Gast Designer voor de maandelijkse Blog Hop van het Creatieve Harten Team. Dames van het Creatieve Harten Team hartelijk dank voor de uitnodiging! De Blog Hop heeft het thema, 100% nederlands en ik heb de nieuwe Boeket vol goede wensen gebruikt ;o) Je komt van het blog van Caroline en onderin vind je de link naar Nina.

Stampin' Up! - Happy Stampin' - Boeket vol goede wensen

De basis van mijn kaart is gemaakt van Fresh Fig cardstock. daarop heb ik een stuk Whisper White cardstock geplakt, waar ik aan de zijkant een stuk Color Theory hebt geplakt. Ik heb uit Pear Pizzazz inkt de bladeren gestanst. Dit heb ik gedaan met de Bouquet Bunch Framelits. De bloemen heb ik gestempeld met Sweet Sugarplum, Fresh Fig en Powder Pink inkt en ze daarna ook uit gestanst met de Bouquet Bunch Framelits. Daarna heb ik een cirkel uit gestanst met de Stitcht shapes framelits en daar de tekst op gestempeld. Deze vind je in de Boeket vol goede wensen stempel set en met de Bouquet Bunch Framelits zijn ze als bundel te koop. Ik heb de cirkel op de kaart geplakt en daarom heen de bloemen en de bladeren. Glitter enamel Dots heb ik gebruikt om de kaart af te maken.

Je bent nu vast ook heel nieuwsgierig naar de mooie creaties van mijn lieve Stampin’ Up! collega’s, dus klik op de volgende knop om naar het blog van de creative Nina te hoppen! Nina heeft nog meer inspiratie voor 100% nederlands.

Lijst met deelnemers aan deze bloghop:

 1. Caroline van der Straaten
 2. Janneke de Jong
 3. Nina Janssen
 4. Jolan Meurs
 5. Carola Gillich
 6. Monique de Kok
 7. Danielle Bennenk
 8. Sandra Korten
 9. Daniëlle Kassing
 10. Henrike Heikoop
 11. Angélique Nederpel
 12. Leoni Geertsema
 13. Dominique Bergen

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Ik kan altijd een bestelling voor jou plaatsen, je hoeft niet te wachten tot ik een verzamel bestelling doe. Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Comments

 1. Wat leuk dat je met ons mee wilde hoppen! Wat een mooie kaart Janneke.

 2. Prachtig kaartje, Janneke. Deze set is een van mijn favorieten.

 3. Dominique Bergen says:

  Mooi kaartje Janneke, clean and simple, ik hou ervan!

 4. Wat een prachtige kaart, Janneke. Mooi Clean & Simple, echt jouw stijl. Bedankt dat je vandaag met ons mee doet!

 5. Wat een prachtig kaartje Janneke! Fresh fig is erg mooi zo in deze combi.
  Super leuk dat je met ons mee wilde hoppen vandaag.

 6. Heel mooi Janneke!

 7. Wat gezellig dat je ons wilde vergezellen bij onze bloghop. Jouw kaartje is prachtig! Deze set staat nu met stip op nummer 1 van mijn verlanglijstje.

 8. Jolan Meurs says:

  Super leuk dat je onze guest designer wilde zijn Janneke. En wat een mooie clean en simpel kaart. Echt top gedaan xxx Jolan

 9. Eveline van Heijst says:

  Mooie kaart Janneke.

 10. Prachtig kaartje Janneke! Mooi door de eenvoud! Hoop je snel weer een keer te zien.

 11. Wat een leuk kaartje heb je gemaakt en heel erg leuk dat je met onze bloghop hebt meegedaan.

 12. Wow…wat heb je weer een gaaf kaartje gemaakt! Love it!
  Leuk dat je met ons mee hebt gehopt! :-)

 13. Weer een geweldig, echt Janneke kaartje!!!!
  Super leuk dat je mee wilde doen met onze bloghop!!!

 14. Wat een heerlijk frisse kaart! Prachtig!

Speak Your Mind

*