Stampin’ Up! – Creating Kindness Blog Hop

Hallo allemaal, vandaag is de Creating Kidness Blog hop. En vandaag laten we allemaal een 3D project zien. Ik heb een doos (ja een doos, want hij is 15 x 15 cm) gemaakt met daarin een leuk cadeau voor mijn vriendin ;o) De inhoud kan ik nog niet laten zien, maar ik denk dat zij dat wel doet ;-)

Stampin' Up! - Janneke de Jong - Happy Stampin' - Box - Envelope Punch Board

Ik heb de doos gemaakt van Whisper White cardstock en daarvoor heb ik de 12 x 12″ gebruikt. Om de doos heen heb ik twee stukken design apier uit de Delightful Daisy collectie gebruikt om daarmee de doos te sluiten. Ik heb een rechthoek op de bovenkant geplakt en versierd. Daarvoor heb ik twee bladeren uit Tranquil Tide cardstock gestanst, daarvoor heb ik de Leaflets Framelits gebruikt.

Daarop heb ik een Whisper White cirkel geplakt, die ik heb gestanst met de Layering Circle Framelits. Uit Pool Party en Daffodil Delight cardstock heb ik de bloemen gestanst en daarvoor heb ik de May Flowers Framelits gebruikt. Op de banner heb ik de tekst gestempeld met Tranquil Tide inkt, en deze tekst vind je in de Recht uit het hart stempel set. Het kleine bloementjes is ook met de May Flowers Framelits gestanst. Ik heb glitter enamel dots gebruikt om wat bling toe te voegen.

Hier vind je de volgende button, die je kan gebruiken om naar het blog van Marcy te gaan. Er doen verschillende dames mee met deze hop, en sommige dames hebben ook een You Tube filmpje gemaakt. Die vind je dan in de berichten van deze hop. Heel veel plezier met het hoppen.


Zaterdag 8 juli plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Bij elke €60 ontvang je €6 korting, die je volgende maand kunt inleveren. Je ontvangt een email in je inbox, bewaar deze goed! Je kan altijd een bestelling aan mij doorgeven, je hoeft niet te wachten tot ik een verzamel bestelling doe. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Comments

  1. This is such a great idea for pretty gift wrapping xx

  2. Such a pretty gift box Janneke!!

  3. Very pretty box! I haven’t taken my envelope punch board out to make a box for a while but I should doing it more. Thank you for the great inspiration Janneke.

  4. Lovely box Janneke. Im sure your friend will treasure it as much as the gift inside.

  5. Janneke, the colors you chose to use are beautiful! Well done.

  6. This is so beautiful Janneke! I love how you’ve layered your elements here! Now to make one for myself! <3

Speak Your Mind

*