Stampin’ Up! – You’re just lovely #GDP093

Goedemorgen, hebben jullie een leuk weekend gehad? Ons weekend was top, lekker relaxt en heerlijk gefreubeld terwijl Rinus naar het moterracen keek. Vandaag hebben we weer een nieuwe challenge bij Global Design Project en deze week hebben we een kleuren challenge. Ik heb de nieuwe Embossing Paste gebruikt en ik moet zeggen dat het heerlijk werkt.

Stampin' Up! - Happy Stampin' - Oh So Eclectic

De basiskaart is gemaakt van Whisper White thick cardstock en daarop heb ik een stuk Berry Burst geplakt. Op het Whisper White heb ik met de Embossing Paste de wiebertjes gemaakt. Ik heb het gekleurd met een refill. Daarvoor heb ik de Embossing Paste op een silicone craft sheet gedaan, een paar druppels inkt (hoe meer druppels, hoe donkerder) en daarna door elkaar heen gemengd. Ik heb daarna de vorm, die uit de Eclectic Layers Thinlits komen, uit cardstock gestanst en dit als mal gebruikt. Daarna laat je het even drogen, en het is al vrij snel droog moet ik zeggen ;) Altijd fijn.

Uit Whisper White cardstock heb ik een 2″ cirkel geponst en daar de tekst uit de Oh So Eclectic op gestempeld met Berry Burst inkt. De bloemen en het blad heb ik uit cardstock gestanst met de Eclectic Layers Thinlits, en daarvoor heb ik Pool Party, Lemon Lime Twist en Berry Burst cardstock gebruikt. Onder de cirkel heb ik een stuk Metallic Thread geplakt en de kaart versierd met Glitter Enamel Dots.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Comments

  1. Very very pretty Janneke. The texture pattern is gorgeous and the addition of the glitter dots is very yum! xxx

Speak Your Mind

*