Stampin’ Up! – Hartelijk Gefeliciteerd GDP#092

Goedemorgen, vandaag een nieuwe kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe Global Design Team. Deze week casen we de designer en dat is deze keer Steffi .. Het DT heeft weer super mooie kaartjes gemaakt. Je kan ze allemaal in deze post bekijken ;)

Happy Stampin' Stampin' Up! Coffee Café

De basis kaart is gemaakt van Crumb Cake en daarop heb ik een stuk Early Espresson geplakt. Op het Whisper White heb ik gestempeld met een stempel uit de Timeless Textures en daarvoor heb ik Crumb Cake inkt gebruikt. Ik heb de koffie boontje ook op het Whisper White gestempeld en daarvoor heb ik Erly espresso inkt gebruikt. Ook heb ik ze nog een gestempeld en uit gestanst. Deze stempels komen uit de Coffee Café stempel set en de bijpassende framelits heten Coffee Cups. Ik heb de koffie beker gestempeld met Early espresso inkt net als de dekstel. De tekst komt uit de Boeket vol goede wensen, een nieuwe nederlandse stempel set. Ik heb de kaart afgemaakt met White Perfect Accents waar ik de witte achterkant vanaf heb gehaald. En het houten stokje heb ik bij Starbucks vandaan.

Zaterdag 24 juni plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Iedereen die deze maand een bestelling plaatst (ook online), ontvangt van mij een verrassing bij elke €50 en natuurlijk een kaart. Je kan  altijd een bestelling aan mij doorgeven, je hoeft niet te wachten tot ik een verzamel bestelling doe. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Speak Your Mind

*