Stampin’ Up! – Happy Birthday #GDP090

Goedemorgen, iedereen een hele fijne pinsterdag ;) Wij hebben lekker uitgeslapen en verder zien we wel wat de dag ons brengt. Lekker omrommelen en wat freubelen denk ik .. Vandaag hebben we een hele leuke sketch challenge bij Global design Project en de sketch vind je onderin dit bericht. De andere DT leden hebben er ook weer iets moois van gemaakt, je kan ze hier bekijken ;)

Happy Stampin' Stampin' Up! Janneke de Jong Crafting Forever

De basis heb ik gemaakt van Berry Burst cardstock en daarop heb ik een stuk Color Theory Design papier geplakt. Het Whisper White cardstock heb ik geembosd met de Softly Falling Embossing Folder. Daarna heb ik het Whisper White Baker’s Twine erom heen gewikkeld en op de basis geplakt. De leuke stempel uit de Crafting Forever stempel set heb ik op aquarel papier gestempeld met Archival Basic Black inkt en daarna ingekleurd. Daarvoor heb ik verschillende kleuren inkt pads gebruikt en de Aqua Painter. De kleuren inktpads die ik heb gebruikt zijn Crumb Cake, Early Espresso, Smoky Slate, Berry Burst, Lemon Lime Twist en Bermuda Bay. De tekst heb ik gestempeld met Archival Basic Black en heb ik daarna uit gesneden. Deze teksten komen uit de Thoughtful Banners stempel set. Op de kaart heb ik Glitter Enamel Dots geplakt.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart

Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. Heb je vragen dan hoor ik het graag van je ..

Comments

  1. Love your watercolored pot Janneke and you are the queen of white space! Your card is gorgeous. xo

  2. Prachtig Janneke

Speak Your Mind

*