Stampin’ Up! – Congratulations #GDP091

Goedemorgen, vandaag een nieuwe kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe Global Design Team. Deze week is er een thema, en dat is Wheels .. Het DT heeft weer super mooie kaartjes gemaakt. Je kan ze allemaal in deze post bekijken ;)

Happy Stampin' Stampin' Up! Bike Ride

De basis heb ik gemaakt van Whisper White thic cardstock. Op het Whisper white heb ik de tekst uit de Flourishing Phrases gestempeld met Smoky Slate inkt. Om de kaart heen heb ik een stuk Finaly Woven cardstock geplakt, en het daarna op de basis geplakt. Ik heb uit Whisper White cardstock een vierkant gestanst met de Stitched Shapes Framelits. De fiets heb ik gemaakt met de nieuwe Bike Ride stempel set en daarvoor heb ik Smoky Slate, Basic Gray en Powder Pink inkt gebruikt. Daarna heb ik het uit gestanst met de Build a Bike Framelits. Het mandje heb ik gestanst uit Silver Foil papier. Ik heb rhinestones gebruikt om de kaart af te maken.

Zaterdag 17 juni plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Iedereen die deze maand een bestelling plaatst (ook online), ontvangt van mij een verrassing bij elke €50 en natuurlijk een kaart. Je kan  altijd een bestelling aan mij doorgeven, je hoeft niet te wachten tot ik een verzamel bestelling doe. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaarten:

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. 

Comments

  1. Simply beautiful, Janneke! I love the softness of this sweet bike card.

Speak Your Mind

*