Stampin’ Up! – Tutorial Bundle Team Bloghop

Goedemorgen, dank je wel voor het meedoen met deze Tutorial Bundle design team bloghop! Je kan hier beginnen, of misschien kom je van Erica haar blog. Beide keren maak je een rondje langs alle design team leden, zo je mist niks. Klik op de next button, die je onderin dit bericht vind, om naar de volgende op de lijst te gaan.

Happy Stampin' Stampin' Up! Eastern Palace

Wij zijn een groep van 12 demonstratrices uit de hele wereld en wij hebben een bundel met tutorials gemaakt en die zal vanaf de eerste van elke maand worden verzonden voor iedereen die hem heeft gekocht. Vandaag willen wij jullie onze creaties laten zien, zodat je ongeveer kunt zien wat je kan verwachten in de bundel. Je krijgt 12 tutorials per maand en de kosten voor het abonnement per maand is €14.

Hier is mijn project waar ik dezelfde stempel set heb gebruikt als in de tutorial. Het is niet hetzelfde als wat ik heb gemaakt voor de bundel, ik heb alleen dezelfde producten gebruikt. De creaties in de bundel zijn exclusief en je zal ze nooit ergens anders zien dan in de bunde tutorial.

Happy Stampin' Stampin' Up! Eastern Palace

De basis van mijn kaart heb ik gemaakt van Lemon Lime Twist cardstock. Ik heb het Whisper White cardstock gestanst met de Eastern Medallions Thinlits. Daarna heb ik het gestempeld met Lemon Lime Twist, en aan de achterkant een stuk Fresh Fig cardstock geplakt. Van Eastern Palace design Paper heb ik de strookjes gemaakt, en op de kaart geplakt. Met de 1 3/8 circkel pons heb ik uit Gold Foil  een rondje geponst. Ik heb de cirkel en de tekst uit de Eastern Beauty gestempeld met Fresh Fig en uit geponst met de 1 1/4 cirkel pons. De sequins heb ik op de kaart geplakt met GlueDots.

Hier vind je de volgende button, die je kan gebruiken om naar het blog van Kylie te gaan. Er doen verschillende dames mee met deze hop, veel plezier met het hoppen.

Hier vind je totale lijst

Allison Okamitsu
Angela McKay
Cornelia Janssen
Erica Cerwin
Janneke de Jong <– hier ben je
Juana Ambida
Kimberly Leggett Van Diepen
Kylie Bertucci
Louise Sharp
Rachel Tessman

Als je deze bundle wilt kopen, dan kan je op het Sneak Peek plaatje klikken. Dan stuur je email en ik stuur je zo snel mogelijk een iDEAL betalings verzoek. Ik stuur je de bundle via email. Doe jij deze maand een bestelling van €60 of meer dan krijg je de bundel gratis van mij in je mailbox.

Zaterdag 6 mei plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Iedereen die deze maand een bestelling van €25 of meer doet krijgt van mij de nieuwe jaar catalogus bij de bestelling. Maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥ 

Comments

  1. So pretty, Janneke!

  2. Prachtig Janneke

  3. Holly Flores says:

    Wow, so pretty

Speak Your Mind

*