Stampin’ Up! – Thinking of You

Happy Stampin' Stampin' Up! Lift Me Up

Goedemorgen, vandaag een kaart die ik heb gemaakt voor R. Hij wordt behandeld voor darm kanker, en ik weet hoe goed een kaartje kan doen, als je ziek bent. Een kaartje is zo weinig moeite en doet zo goed ;) Inmiddels heeft R. de kaart ontvangen en kan ik hem hier laten zien.

Happy Stampin' Stampin' Up! Lift Me Up

De basis kaart is gemaakt van Whisper White Thick carstock. Ik heb de Whisper White cardstock erop geplakt met Dimensionals. Maar eerst heb ik de tekst Thinking of You gestempeld met VersaMark en daarna zilver embossing poeder er over gestrooid en verhit met de heat tool. De ballon komt uit de Lift me Up stempel set en ik heb Dapper Denim inkt gebruikt om te stempelen. Ik heb de ballon uit gestanst met de Up & Away Thinlits, en op de kaart geplakt met Dimensionals. Hier en daar een sequin om de kaart af te maken.

Zaterdag 6 mei plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Maar je kan natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje
sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥ 

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart

Speak Your Mind

*