Stampin’ Up! – Ink & Inspiration Blog Hop

Welkom bij de eerste Ink & Inspiration Blog Hop. Elke maand houden we met verschillende Stampin’ Up! demonstrators een bloghopen elke maand een ander thema. Deze keer moeten we onze favoriete producten die meegaan naar de nieuwe catalogus gaan gebruiken. Ik heb de super leuke  Watercolor Wings gebruikt, een van de vele favoriete sets die meegaan ;) Onderin dit bericht vind je alle links van iedereen die meedoet, hop je mee om alle favoriete producten te bekijken van deze Stampin’ Up! demonstrators?

De basis van mijn kaart heb ik gemaakt van Powder Pink cardstock en daarop heb ik een stuk Early Espresso geplakt. Op een stuk Whisper white cardstock heb ik de stippen uit de Watercolor Wings gestempeld met Powder Pink. De tekst heb ik gestempeld met Early Espresso inkt, en deze komt uit de nieuwe Voor elke gelegenheid stempel set. De vlinder komt ook uit de Watercolor Wings stempel set, en dit is een three stap stamp. Ik heb de vlinder gestempeld met Powder Pink, Blushing Bride en Fresh Fig. Bij deze stempel heb ik eerst de middelste stempel afgedrukt, daarna de eerste en daarna de derde stempel. Daarna heb ik de vlinder uit gestanst en toen heb ik het lijfje gestempeld met Early Espresso inkt. Hier en daar een rhinestone om de kaart af te maken.

Happy Stampin' Stampin' Up! Janneke de Jong Watercolor Wings

Hieronder vind je de namen van iedereen die meedoet. Ik wens je heel veel plezier en veel inspiratie.

Open Huis

Op zaterdag 3 juni hou ik mijn Open Huis in het MFA in Heerenveen. Op deze dag kunnen jullie de nieuwe producten bekijken, voorbeelden zien en gaan jullie een leuke make en take maken met de producten uit de nieuwe catalogus. Ik zorg voor koffie of thee met iets lekkers ;) Laat me zo snel mogelijk weten of je wilt komen, en je mag natuurlijk iemand meenemen! Je opgave moet binnen zijn op 27 Mei. (in de nieuwsbrief stond 20 mei, maar dat was een foutje) Je kan mij mailen om je op te geven.

Meer informatie kan je vinden in deze post –>klik

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. Wil je nog iets bestellen uit de jaar catalogus stuur me dan een email, het kan nog steeds maar op=op.

Comments

 1. This is beautiful, Janneke!

 2. So pretty! Thank you for playing along with the first Ink & Inspirations Blog Hop, so happy to have you on the team! xx

 3. Wonderful color combination, Janneke! Your card is inspiring :-)

 4. I love your card Janneke, the colours are fabulous! I also love that stamp set and am so glad it carried over!

 5. Rosalie Desmond says:

  One of my all time favourite stamp sets. Love your colour choices.

 6. Gorgeous card Janneke – great to be on the team with you xx

 7. Joanne Cantrell says:

  What a beautiful card! Wonderful to be on the team with you!!!

 8. Just gorgeous. xx

 9. Gorgeous Card Janneke! I just love your style, and the colours are perfect. xx

Speak Your Mind

*