Stampin’ Up! – GDP#087

Goedemorgen, vandaag een nieuwe kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe Global Design Project challenge blog. Je kan alle prachtige creaties zien in deze blog post. En doe jij deze week ook mee? Het thema vind je onderin dit bericht ;)

HappyStampin' Stampin' Up! GDP#087

De basis heb ik gemaakt van Whisper White thick cardstock. Daarop heb ik een stuk Early Espresso cardstock geplakt met Stampin’ Dimensionals. Op de bovenste stuk Whisper White cardstock heb ik de tekst uit de Sweet Cupcake gestempeld met Early Espresso inkt. Ik heb een stuk wit draad op de kaart geplakt met een stuk tear en tape. Dit is gewoon garen die ik in duitsland heb gekocht, het is dikker als naai garen ;)

Het taartje heb ik gestempeld met Cajun Craze, Cherry Cobbler en Early Espresso inkt. De topping heb ik gestempeld met Blushing Bride, Flity Flamingo en Watermelon Wonder inkt. Beide zijn uitgestanst met de Cupcake Cutouts Framelits. Deze set kan je nu als bundel kopen, en dan krijg je 10% korting. Deze set komt wel terug in de nieuwe jaar catalogus maar niet als bundel. Ik heb White Perfect Accents op de kaart geplakt met de Fine Tip Glue Pen.

Wil jij ook de nieuwe catalogus?

Iedereen die het laatste half jaar bij mij een bestelling heeft gedaan van €25 of meer ontvangt automatisch eentje in de brievenbus. Ik ga ze in de week van 22 mei versturen. Ben je (nog) geen klant maar zou je wel graag een catalogus willen ontvangen, dan kan je hem hier aanvragen –> klik. En ik zorg ervoor dat jij de catalogus ontvangt.

Zaterdag 20 mei plaats ik de aller laatste bestelling van deze catalogus bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥ 

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Speak Your Mind

*