Stampin’ Up! – Enjoy your special day!

Goedemorgen, vandaag weer een kleuren challenge bij Global Design Project. Deze keer zijn het de kleuren Basic Black, Old Olive en Calypso Coral. Een hele leuke combi, en heel veel mooie voorbeelden van het dt vind je in deze post. Doe jij deze week ook mee?

Happy Stampin' Janneke de Jong Stampin' Up! Bunch of Blossom

De basis heb ik gemaakt vanWhisper White thick cardstock, en daarop een stuk Whipser White. Daar heb ik schijn een stuk vanaf gesneden, en de tekst gestempeld met Basic Black. Deze tekst komt uit de Dragonfly Dreams stempel set. De bloem heb ik gemaakt met de Bunch of Blossoms stempel set met de bijpassende Blossom Builder pons. Ik heb de steel en de blaadjes gestempeld met Old Olive inkt, en zij zijn met de stamp on stamp off techniek gestempeld. De lijntje zijn gestempeld met de inkt, daarna de tweede stempel die ik een keer heb afgestempeld en daarna de derde stempel, die ik twee keer heb afgestempeld. het klinkt ingewikkelder dan het is hoor, ik zal binnen kort even een filmpje maken ;) De bloem bladeren zijn gestempeld met Calypso Coral en op dezelfde manier als de blaadjes. Ze zijn beide uit geponst met de Blossom Builder pons.

Volgende bestelling is op …

Donderdag avond 1 juni plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor donderdag avond 20 uur in mijn mailbox. Ik ben aan het werk tot 8 uur, maar zal je daarna zo snel mogelijk mailen ;) Je kan natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen, ik help je graag ;o) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) 

Comments

  1. Love the crankle look, great job!

  2. Nice and simple! And pretty. I have Bunch of Blossoms and need to pull it out more often!

Speak Your Mind

*