Stampin’ Up! – Congratulations #GDP085

Happy Stampin' Stampin' Up! Congratulations

Goedemorgen, vandaag weer een nieuwe challenge op de Global Design Project Challenge blog. En deze keer moeten we drie van de vijf In Colors gebruiken. Ik heb gekozen voor Tip Top Taupe, Watermelon Wonder en Mint Macaron ;) Je kan alle kaarten van het Design team in deze post vinden en we zouden het super leuk vinden als je deze week ook meedoet ;)

Happy Stampin' Stampin' Up! Congratulations

Zo heb ik de kaart gemaakt;

De basis van mijn kaart is gemaakt van Whisper White thick cardstock en daarop heb ik een stuk Mint Macaron geplakt. Op het stuk Whisper White heb ik gestempeld met de Playful Background en de Soft Saying stempel set. Ik heb daarvoor Mint Macaron, Tip Top Taupe en Watermelon Wonder gebruikt. De bloem heb ik gestanst met de May Flowers Framelits en daarvoor heb ik Watermelon Wonder cardstock gebruikt. En ook White vellum, wat ik met tombow op de cardstock heb geplakt. In het midden van de bloem heb ik een Clear Faceted Gems geplakt.

Zaterdag 6 mei plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥ 

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden.

Comments

  1. A simple, but lovely card, nice work Janneke.

  2. Wat heb je de set Playful Backgrounds gaaf gebruikt!
    Superleuke kaart :)
    X

  3. Your card this week is really elegant and fresh Janneke. I love what you have done with the Playful Backgrounds set. xxx

Speak Your Mind

*