Stampin’ Up! – Aim for Alaska bloghop

Welkom bij de Aim for Alaska Blog Hop. Het thema is Inspired by the new catalog. Aim for Alaska is een trainigs programma van Kylie en daarin leren we heel veel, het ontzettend gaaf en reuze gezellig. Soms is het een echte uitdaging, maar ik ben zo blij met haar training. En de support van andere demo’s is echt te gek! Misschien start je de bloghop op mijn blog of ben je via de persoon voor mij gekomen, leuk dat je er bent. Je vind onderaan mijn post een lijst met iedereen die mee doet, daar kan je op klikken om alles te bekijken ;o)

De basis heb ik gemaakt van Whisper White thick crdstock en daarop heb ik een stuk Birthday Memories Design papier geplakt met Dimensionals. Daarop heb ik een stuk Whisper White cardstock geplakt nadat ik het heb geembosd met de Softly Falling Embossing Folder. Twee rondjes die ik heb gemaakt met de Stitched Shapes Framelits en ik Blushing Bride en Whisper White cardstock gebruikt. Een stuk Crumb Cake cardstock heb ik aan de zijkant geponst met de Banner Triple pons geponst. De tekst vind je in de nieuwe Birthday Delivery stempel set. Ik heb de tekst gestempeld met Basic Black inkt. het super leuke meisje heb ik uit het Birthday Memories Design Papier, en ik heb haar met de Birthday Friends Framelits uitgestanst.

Happy Stampin' Stampin' Up! #BirthdayDelivery

Dank je wel voor het mee hoppen, er is heel veel inspiratie die je niet wilt missen. Hieronder vind je een lijst met iedereen die meedoet.

Open Huis

Op zaterdag 3 juni hou ik mijn Open Huis in het MFA in Heerenveen. Op deze dag kunnen jullie de nieuwe producten bekijken, voorbeelden zien en gaan jullie een leuke make en take maken met de producten uit de nieuwe catalogus. Ik zorg voor koffie of thee met iets lekkers ;) Laat me zo snel mogelijk weten of je wilt komen, en je mag natuurlijk iemand meenemen! Je opgave moet binnen zijn op 27 Mei. (in de nieuwsbrief stond 20 mei, maar dat was een foutje) Je kan mij mailen om je op te geven.

Meer informatie kan je vinden in deze post –>klik

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Comments

 1. Hello Janneke,

  your card is so lovely! Thank you for sharing!

  Anja

 2. Love your layers! And capping them off with the sweet girl — perfect.

 3. Super cute Janneke! Love your layers and the colours. Gorgeous!

 4. This is so sweet! I’m falling in love with this little girl! xx

 5. Melissa Gifford says:

  Such an adorable card, I love the offset backgrounds and the use of 2 circles, it adds a lot of interest.

 6. Absolutely gorgeous Janneke……this card is so cute….love the colours

 7. This is sooooo pretty, Janneke! Absolutely beautiful.

 8. Gorgeous card Janneke – so soft and sweet xx

 9. Oh my goodness what an adorable card! Great combination of layers, color, and texture!

 10. I am IN LOVE with your sweet card Janneke. I can’t wait to get my hands on this DSP and play with this pretty little girl. Love everything you do. xo

 11. Very cute-she’s so sweet!

 12. Narelle Macey Austalia says:

  This is a beautiful card using this really sweet stamp set. Love all your layering too! TFS

Speak Your Mind

*