Stampin’ Up! – Catalogus, Open Huis en In Color share ..

Goedemorgen, vandaag geen kaartje maar wat informatie over de nieuwe catalogus, mijn open huis en de In Color club ;) Heb je vragen dan mag jij mij altijd een mailtje sturen.

Wil jij ook de nieuwe catalogus?

Iedereen die het laatste half jaar bij mij een bestelling heeft gedaan van €25 of meer ontvangt automatisch eentje in de brievenbus. Ik ga ze in de week van 22 mei versturen. Ben je (nog) geen klant maar zou je wel graag een catalogus willen ontvangen, dan kan je hem hier aanvragen –> klik. En ik zorg ervoor dat jij de catalogus ontvangt.

Open Huis

Op zaterdag 3 juni hou ik mijn Open Huis in het MFA in Heerenveen. Op deze dag kunnen jullie de nieuwe producten bekijken, voorbeelden zien en gaan jullie een leuke make en take maken met de producten uit de nieuwe catalogus. Ik zorg voor koffie of thee met iets lekkers ;)

Ook is er gelegenheid om Buy One Get One for Free mee te maken. Als jij een stempel set of iets anders koopt uit mijn eigen collectie, retired en gebruikt, dan mag jij voor dezelfde prijs categorie gratis producten naar keuze uitzoeken uit de nieuwe catalogus. Dit is alleen bij bestellingen die op deze dag zijn gedaan. Er zijn ook producten die je alleen kan kopen en niet meedoen aan de BoGo. Dit staat goed aan gegeven bij de producten op de tafels.

Er zijn geen kosten voor dit feestje, maar je ‘moet’ je wel even opgeven via de email. Ik weet dan hoeveel make & take pakketjes ik kan gaan maken. Je kan binnen wandelen vanaf half 11 en dat kan tot 15.30 uur. Vanaf 16 uur is de deur dicht, en ga ik alles opruimen. Je mag zolang blijven als je wilt* en ik kan ook al je vragen beantwoorden als je die hebt. Laat me zo snel mogelijk weten of je wilt komen, en je mag natuurlijk iemand meenemen! Je opgave moet binnen zijn op 27 Mei. (in de nieuwsbrief stond 20 mei, maar dat was een foutje) Je kan mij mailen om je op te geven.

In Color Share

Vind je de nieuwe In Colors ook zo leuk, maar wil/kan je niet alles in een keer aanschaffen, dan is deze nieuwe product share misschien iets voor jou! Elke maand krijg jij een kleur uit deze collectie en zo heb je aan het eind van deze share alle kleuren compleet.

Dit krijg je per maand;

4 vel Cardstock 12″x 12″
4 vel Cardstock A4
1 Inktpad
1 Markers
1 Refill
1 rol Finely Woven Ribbon
4 Bitty Bows
4 Glitter Acrylic Shapes

Elke maand ontvang je gratis 4 vel Fresh Florals Designer Series Paper

Deze set kost je per maand € 29,95 (exclusief verzendkosten, DHL €5 / DHL thuis €5,75 / post.nl €6,50) De share begint in Juni, maar jij kan je alvast opgeven! Je wordt lid van deze share door met mij te mailen, en je wordt lid voor vijf maanden, je kan tussentijds niet opzeggen.

Volgende bestelling is op …

Zaterdag 13 mei plaats ik een bestelling bij Stampin’ Up! en ik zie je bestelling graag voor vrijdag avond 21 uur in mijn mailbox. Maar je kan natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje
sturen, ik help je graag ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Speak Your Mind

*