Stampin’ Up! – Snappy Birthday #GDP081

Happy Stampin' - Stampin' Up!

Goedemorgen, vandaag weer een nieuwe challenge bij de Global Design Project. Deze week is er een kleuren challenge. Whisper White, Night of Navy en een kleur naar keuze, ik heb voor Daffodil Delight gekozen ;O) Wil je ook eens een guest designer zijn? Doe dan mee met deze challenge en wie weet ben jij wel de volgende.

Happy Stampin' - Stampin' Up!

Zo heb ik de kaart gemaakt

De basis heb ik gemaakt van Whisper White Thick  met daarop een stuk Night of Navy cardstock. Ik heb op een stuk Shimmery cardstock een achtergrond gemaakt met Daffodil Delight. Op de kaart heb ik de tekst gestempeld met Night of Navy inkt. Deze tekst komt uit de Pun Intended set. Het witte draad achter de camera komt uit mijn eigen collectie. Het is een soort naai garen maar dan wat dikker. Ik heb de camera gestempeld met Night of Navy inkt, en daarna bestrooid met clear embossing poeder. Om de doorzichtige rondjes te krijgen heb ik de achterkantjes van de White Perfect Accents gehaald zodat ze doorzichtig zijn.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. De data dat ik een bestelling doe bij Stampin’ Up! vind je aan de rechterkant van mijn blog maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Deze producten heb ik gebruikt

Comments

  1. Great card, but I am really impressed of your scissor skills, because it looks so perfect cut out :)
    Awesome job!

  2. What a fantastic fun card! Love the Watercolor backdrop and clean and simple color combination and placement!

  3. Love the precision in the trimmed out camera, love the white accents turned into clear, love the watercolour background, love the addition of Daffodil Delight to this colour combo …. wait, let’s just say I love everything about this card Janneke!! :)

Speak Your Mind

*