Stampin’ Up! – Just for You #GDP082

Happy Stampin' - Stampin' Up! Just for You
Goedemorgen, wat een super leuke dagen heb ik gehad bij On Stage in Amsterdam. Drie dagen fun, stamps, nieuwe producten, gezelligheid, een lach en een traan, veel knuffels, kletsen, swaps en cadeautjes. Wat heb ik genoten. Dank jullie wel voor alles! Ik ben ontzettend moe, en ik zal de komende dagen lekker rustig aan doen ;o)

De kaart van vandaag heb ik gemaakt voor de nieuwe Global Design Project challenge en deze keer hebben we een sketch voor jou om te gebruiken. Op het blog kan je zien wat de andere dames en heren hebben gemaakt voor deze challenge. Onderin dit bericht vind je de sketch.

Happy Stampin' - Stampin' Up! Just for You

De basis van de kaart heb ik gemaakt van So Saffron cardstock. Daarop een stuk Pear Pizzazz cardstock en een stuk Whisper White. Op die laatste heb ik de tekst gestempeld met Pear Pizzazz inkt en deze tekst komt uit de So in Love stempel set. Ik heb een strook desgn papier uit de Subtles collectie op de kaart geplakt en er een stuk Linen Tread omheen gebonden. En toen op de kaart geplakt met dimensionals.

De bloem en bladeren heb ik op de Aquarel papier gestempeld met VersaMark en daarna met zwart embossing poeder bestrooid en verhit met de heat tool. Het is ingekleurd met inktpads en daarvoor heb ik Aqua Painters gebruikt. De inkt die ik heb gebruikt is So Saffron, Chrushed Curry, Pear Pizzazz en Old Olive. De kleuren op de foto lijken niet zoals in het echt. Strange ^-^ Daarna heb ik ze met de May Flowers Framelits uitgestanst. De bloem en de bladeren heb ik op de kaart geplakt met Dimensionals.

#GDP082

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. De data dat ik een bestelling doe bij Stampin’ Up! vind je aan de rechterkant van mijn blog maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Deze producten heb k gebruikt

Comments

  1. Very pretty and such a happy card Janneke. Love that sweep of leaves!! xx

Speak Your Mind

*