Stampin’ Up! – Hello there

Happy Stampin' - Stampin' Up! Hello There

Hello there, wat een zalig weertje hé? Ik hou er van, Vandaag een kaartje wat ik heb gemaakt met de leuke Love & Affection set. Deze kaartjes had ik gemaakt als dank je wel voor de bestellingen en voor de dames die naar de workshops kwamen.

Happy Stampin' - Stampin' Up! Hello There

De basis heb ik gemaakt met Old Olive cardstock en daarop heb ik een stuk Melon Mambo geplakt met Dimensionals. Op het stuk Whisper White heb ik gestempeld met de Love & Affection set en verschillende kleuren inkt. Ik heb Pumpkin Pie, Melon Mambo, Old Olive en Stazon inkt gebruikt. De teksten komen uit de Oh Happy Day card kit en daarin vind je verschillende leuke teksten. Een complete set waarmee je 20 kaarten kan maken. Ik heb wat rhinestones geplakt ;-)

Morgen ga ik voor een paar dagen naar Amsterdam. Daar is On Stage van Stampin’ Up! en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Dit is het evenement voor demonstratrices en ze komen van over de hele wereld. Het wordt georganiseerd om nieuwe artikelen (yeah, ik ben zo aagje) te presenteren, om ons nieuwe dingen te leren en trainingen te geven. Natuurlijk is het zo ontzettend leuk om je team meiden weer te zien, je vriendinnen weer te zien, en kennis te maken met nieuwe mensen. Ik vind het ook altijd reuze spannend, en eerlijk gezegd ben ik altijd extra druk, maar dit jaar ben ik klaar met alles. Alleen mijn koffer nog even (het duurt vast wat langer als even) inpakken! Heerlijk ;-) Volg mij op Instagram, en op mijn Facebook pagina, daar zal ik foto’s plaatsen en jullie een beetje op de hoogte houden.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Hieronder vind je een lijst met de producten die ik heb gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. De data dat ik een bestelling doe bij Stampin’ Up! vind je aan de rechterkant van mijn blog maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o) Ivm On Stage zal het wat langer duren dan je van mij gewend bent …

Deze producten heb k gebruikt

Comments

  1. bernath says:

    TRES JOLIE CARTE

Speak Your Mind

*