Stampin’ Up! – Oh Happy Day

Goedemorgen, alweer een kaartje vandaag, maar nu voor de bloghop van de Crazy Crafters Blog Hop. Dit is het team van Kylie Bertucci, en vandaag ben ik special guest. Iedereen die meedoet moet dan een kaartje van mij uitzoeken en dan CASEen (Copy and Selectively Edit) en ik kan niet wachten om te zien wat iedereen heeft gemaakt. Je kan een lijst vinden van iedereen die meedoet als je naar beneden scrolt.

Goodmorning or Afternoon, I made this card for the bloghop from the Crazy Crafters. This it the team from Kylie Bertucci, and today I am the special guest and join this bloghop. Everyone has to CASE (Copy and Selectively Edit) a card from me and I can not wait to see what they all have made ;o) You can find a list in this post if you scroll down. 

Thank you Kylie for asking me, it is a great honor to join you and your team! You are amazing ♥

Ik moest even denken welke kaart ik zou CASEen en het is deze kaart geworden. Ik heb hem bijna hetzelfde gemaakt alleen andere kleuren heb ik gebruikt. Deze kaart had ik gemaakt voor de cruise op de Middelandse Zee afgelopen jaar in mei, en daar heb ik ook Kylie ;o) Het was echt zo gaaf, en ik was blij dat ik kon gaan ondanks dat ik midden in mijn behandeling zat voor borst kanker. Maar ik heb gewonnen, en het gaat elke week iets beter, stapje voor stapje komen we er wel ;)

It was hard to choose a card to CASE and I choose this one. I made the same card in different colors. I made the card for the cruise in the Mediterranean last may, and that is also where I’ve met Kylie ;0) It was zo amazing to be there even do I was in my treatment for breat cancer. I beat it and it goes better every week, one step at the time ;)

De basis van mijn kaart heb ik gemaakt van Pear Pizzazz cardstock en daarop een stuk Early Espresso. Ik heb op het Whisper White de leuke set Timeless Textures set gebruikt en gestempeld met Sahara Sand, Pear Pizzazz en Early Espresso inkt. Het rondje heb ik uit white vellum gestanst met behulp van de Swirly Scribbles Thinlits. Ik heb uit Early Espresso cardstock de banner geponst met de Duet Banner pons. Ik heb de tekst uit de Thoughtful Banners stempel set gestempeld met Pear Pizzazz inkt en uitgeknipt en op de banner geplakt. Ik heb White Perfect Accents gebruikt om de kaart af te maken. Ik heb de achterkant eraf gehaald zodat ze doorzichtig zijn.

The base from my card is made from Pear Pizzazz cardstock and I put Early Espresso on it. On the Whisper White cardstock I used the great Timeless Textures stamp set, and I used Sahara Sand, Pear Pizzazz en Early Espresso ink for that. The circle is made from White Vellum and I ude the Swirly Scribbles Thinlits to make it. I punched a banner from Early Espresso cardsctock with the Duet Banner Punch. I stamped the sentiment from the Thoughtful Banner stamp set in Pear Pizzazz and cut it out. I used White Perfect Accents the finish my card but I removed the back so they are clear in stead of white.

Een hele leuke dag allemaal, enjoy ♥

I wish you all a amazing day or evening! Hugs

Deze maand is de laatste maand van Sale A Brations. Je mag bij elke €60 iets gratis uitzoeken uit de Sale A Brations folders die je aan de rechterkant van mijn blog vind. En de gratis producten zijn super leuk, en aan het einde van de maand is het op = op, dus wacht niet te lang als je nog iets op je verlang lijstje hebt staan. Ook is het de laatste maand dat je gratis twee stempel sets mag uitzoeken uit de lopende catalogi van elke waarde als je demonstratrice wordt. Je mag voor €175 producten uitzoeken en je betaald maar €129, en de twee gratis stempel sets kunnen elke waarde hebben. Heb je vragen dan kan je mij mailen, of als je al weet dat je deze leuke aanbieding niet wilt missen dan kan je hier klikken ;o)

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. De data dat ik een bestelling doe bij Stampin’ Up! vind je aan de rechterkant van mijn blog maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Comments

 1. Thank you so much for your inspiration and joining our blog hop! It was enormous fun to CASE one of your cards and get to know you and your work better.
  I couldn’t choose between the two colour schemes for this card – they’re both gorgeous!

 2. Rosalie Desmond says:

  Thank you so much for planning along with us today. I enjoyed looking through all your lovely work. I love both the card you CASEd and the one you created. So elegant.

 3. Vicki Hunter says:

  Thank you for hopping with us Janneke….Really loving this idea for a card….plain, simple and beautiful.

 4. Oh it is wonderful Janneke – it was so wonderful to meet you on the mediterranean cruise – you are such an incredible woman being able to cope with the breast cancer and beating it! So happy for you. Can’t wait to see you again!

 5. Thank you so Much Janneke for Hopping with us. We were spoilt for choice on what to CASE. I really enjoyed seeing all your beautiful creations.

 6. Janneke I love your style…each of your cards are uniquely you…So very subtle and feminine. I adored pouring through all of your projects and found it hard to choose the one I did. Thank you so very much for saying yes to Kylie and being our speical guest xx I adore both colours of your cards, the original and the new CASE

 7. beautiful Janneke, thank you so much for joining our hop it was a pleasure!

 8. J AIME BEAUCOUP TES 2 CARTES /// JOLIE COULEUR EN ROSE MAIS JE COMMENCE A AIMER LE VERT +++++++++++++++

 9. Thank you for hopping with us-it was fun! look forward to seeing your lovely creations through your blog and GDP.

 10. I just loved going through your cards to pick one to CASE. Thank you so much for hopping with us, it was lots of fun.

 11. Leisa Pedersen says:

  Thank you Janneke for hopping with the Crazy Crafters – it’s been a pleasure – I love your style and your cards are clean and simple, yet sophisticated. I love your case and your colour combination

 12. Thanks for hopping with us today Janneke it was a pleasure to case you :)

 13. Both cards are gorgeous Janneke, but I LOVE what you’ve done with the banner on the green card! It was a pleasure to CASE you today – there is soooo much gorgeousness and inspiration on your blog. Thank you very much for hopping with us today and I hope we can do it again soon! xo

 14. mooie kaartje Janneke, en super dat het zo goed met je gaat. Ik zit midden in de behandeling voor borstkanker, donderdag begin ik met de chemo, dus voor mij is het allemaal nog wel spannend

 15. Lovely cards, Janneke!

 16. Love your new take on your old card. Such gorgeous cards Janneke. Thanks so much for hopping with us and for all the inspiration you provide :)

Speak Your Mind

*