Stampin’ Up! – Celebrate Your Day

Goedemorgen, vandaag een kaart die ik had gemaakt voor de workshop Happy Celebrations afgelopen woensdag. Een stempel set die veelzijdig is, en kan gebruiken voor allerlei gebeurtenissen. Naast deze kaart konden de dames ook nog een andere kaart maken, maar die zal ik volgende week laten zien ;-)

De basis van mijn kaart is gemaakt van Basic Black cardstock en die is 10 bij 21 cm, daarop heb ik een stuk Bermuda Bay geplakt met dimensionals en deze is 9 x 20 cm. Op het stuk Whisper White cardstock, die 8,5 x 19,5 cm is heb ik eerst de vlekken gestempeld met Smoky Slate en Bermuda Bay inkt. Deze stempels komen uit de Happy Celebrations stempel set. Daarna heb ik de banner geponst uit Smoky Slate cardstock en er zwart metallic tread op vast geniet. Daarna heb ik het op de Bermuda Bay cardstock geplakt. Het woord celebrate komt uit dezelfde stempel set, en die heb ik gestempeld met Stazon inkt. Je mag zeker Stazon inkt gebruiken op je photopolymer stempels, maar maak ze niet schoon met Stazon Cleaner, want die tasten je stempels aan (geld niet voor de rood rubber stempels) Ik druk ze extra af op een kladje papier en daarna maak ik het schoon met een baby doekje, en de stempel verkleurd zeker, maar dat geeft niks, ze stempelen nog steeds goed af. Ik heb het woord uit geknipt en met dimensionals op de kaart geplakt. De your day stempel komt ook uit die set, en die heb ik op een rechthoek gestempeld van 4 x 1,5 cm. Ik heb de kaart af gemaakt met de White Perfect Accents, waar ik de achter kant van af heb gehaald, zodat ze doorzichtig worden.

Volgende week woensdag sta ik op de Lady’s Night in Heerenveen. Er zijn verschillende stands, in totaal 39 stuks, en de toegang is gratis. Het begint om 7 uur en duurt tot 10 uur en is in Restaurant Koningshof. Ben jij bij de eerste 100 bezoekers die binnen komen, dan krijg je een goodie bag. In deze goodie bag vind je veel informatie en andere spullen van (bijna) iedereen die er is. Van mij vind je ook iets leuks in de goodie bag ;-) Wil je iets bestellen en het op deze avond ophalen, dan kan jij je bestelling aan mij doorgeven voor vrijdag avond 21 uur, en ik zorg voor de rest ;) Natuurlijk is het ook mogelijk om op deze avond te bestellen en om vragen te stellen.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. De data dat ik een bestelling doe bij Stampin’ Up! vind je aan de rechterkant van mijn blog maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Speak Your Mind

*