Stampin’ Up! – Birthday card

Goedemorgen, vandaag een kaart voor een jarige, en deze kon je ook al zien op mijn Facebook toen we een team meeting in Dordrecht hadden ;-) Zo kan je met de Trasty Treats Framelits niet alleen ijsjes maken maar ook vlaggetjes.

De basis kaart heb ik gemaakt van Pool Party cardstock en daarvoor heb ik een A4 gepakt, en er 10 cm vanaf gesneden, zo krijg je deze kaart van 21 x 10 cm. Daarop heb ik een stuk Chocolate Chip cardstock geplakt met dimensionals, en deze is 9 x 20 cm. Daarop een stuk Whisper White carstock, en daarop heb ik tekst gestempeld met Pear Pizzazz inkt. Deze tekst komt uit de Cool Treats stempel set die je in de lente / zomer catalogus vind. Ik heb van Thick Baker’s Twine een touwtjegeknoopt en op de kaart geplakt. Met een Framelts uit de Frozen Treats set heb ik de vlaggetjes gestanst, en ik heb het leuke Tasty Treats Specialty Designer Series Paper gebruikt om de vlaggetjes te maken.

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en als je deze of andere producten wilt bestellen dan kan jij mij mailen ;O) Meer informatie over het bestellen van Stampin’ Up! producten kan je op deze pagina vinden. De data dat ik een bestelling doe bij Stampin’ Up! vind je aan de rechterkant van mijn blog maar je mag natuurlijk altijd een bestelling aan mij doorgeven. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o) 

Speak Your Mind

*