Stampin’ Up! – Sending Love

Goedemorgen, allereerst wil ik jullie een goed, gezond, veilig en creatief 2017 wensen. Welkom bij deze lente/zomer catalogus bloghop. We hopen dat jullie veel inspiratie opdoen bij deze blog. Misschien start je de bloghop op mijn blog of ben je via de persoon voor mij gekomen, leuk dat je er bent, en je kan via de knoppen onderin dit bericht verder hoppen. Heel veel plezier ;-)

De basis kaart heb ik gemaakt van Soft Sky cardstock, en daarop heb ik met Stampin’ Dimensionals een stuk Real Red cardstock geplakt. Op het Whisper White cardstock heb ik gestempeld met Soft Sky inkt en deze stempels komen uit de Sealed with Love set. Dit heb ik op de Real Red cardstock geplakt met fast fuse. Daarop heb ik twee envelopjes geplakt, die ik heb gemaakt met de Love Notes Framelits en Sending Love Design Papier, ik heb TomBow gebruikt om dit op de kaart te plakken. Het houten hartje komt uit de Sending Love Embellishments en heb ik op de kaart geplakt met TomBow. De pijl is gestanst met de Love Notes Framelits en Silver Foil en op het houten hartje geplakt met de Fine Tip Glue. De tekst komt uit de Sealed with Love set en heb ik gestempeld met Real Red inkt. Ik heb wat Rhinestones om de kaart geplakt om de kaart af te maken.

Dank je wel voor het mee hoppen, er is heel veel inspiratie die je niet wilt missen. Je kan klikken op de banners om naar de volgende te gaan of terug te gaan naar de vorige.

Op zaterdag 7 januari ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vrijdag 6 januari 21 uur.  Je mag ook de nieuwe producten uit de lente/zomer catalogus bestellen. Deze kan je vanaf woensdag online inkijken, wil je liever een catalogus ontvangen, dan kan jij je mij mailen. Ik vraag een vergoeding in de verzendkosten, maar die krijg je terug als je een bestelling bij mij plaatst. Ik verzorg graag je bestelling. Doe je een online bestelling, vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de zijkant van mijn blog. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je deze producten bekijken en via de Online shop bestellen. Je kan mij ook een email sturen om Stampin’ Up! producten te bestellen, ik maak het graag voor je orde ;o)

Comments

 1. Wat zijn ze leuk die mini-envelopjes! Voor jou ook de beste wensen Janneke!

 2. Gaaf kaartje!
  Zo is die set toch wel erg leuk ;)
  Liefs, Wilma

 3. De beste wensen voor 2017.
  Wat heb je weer een leuke kaart gemaakt.
  Groetjes, Anita

 4. Eigenlijk toch wel een heel leuk set ;)
  Heb hem niet zoals je waarschijnlijk al begrijpt ;)
  Gave kaart.love it!

  liefs Durvina

Speak Your Mind

*