Stampin’ Up! – Lente/Zomer Catalogus & Sale A Brations

Goedemorgen, vandaag is het zo ver, de super leuke producten uit de nieuwe voorjaar catalogus zijn te bestellen. Aanstaande zaterdag ga ik een verzamel bestelling plaatsen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om je rechtstreeks te laten bezorgen (kosten zijn dan €5,95) of via de webshop te bestellen. Je kan de catalogus online bekijken als je hier klikt. Doe jij een bestelling dan krijg je deze catalogus mee gestuurd als jij hem nog niet hebt gekregen van mij. Wil je geen bestelling plaatsen, maar wel de catalogus ontvangen? Dan kan jij hem bij mij bestellen tegen een vergoeding in de verzendkosten (€3,12) Doe je een bestelling van €60 of meer dan krijg je deze kosten terug, help mij herinneren ;O)

De eerste drie maanden van het jaar staan in het teken van de Sale A Brations, deze periode is van 5 januari tot en met 31 maart. Deze folder heb je bij de lente/zomer catalogus gekregen maar kan je ook hier vinden. Er zijn nog meer leuke acties! Hieronder vind je ze allemaal.

Tijdens de SAB kan je bij elke €60 die je besteed (het maakt niet uit welke op dat moment lopende catalogi) een artikel gratis uitkiezen uit de speciale SAB folder. Alleen de artikelen uit deze folder kan je gratis bij je bestelling krijgen (je kan dus niet uit de andere catalogussen gratis artikelen uitzoeken) en heb je bv voor €120 dan mag je dus twee producten uitkiezen, enz. Als je de lente/zomer catalogus van mij hebt gekregen dan heb ik deze folder bij de envelop in gedaan. De SAB duurt tot en met eind maart. Vergeet je niet om je gratis items aan mij door te geven als je een bestelling doet?

Wanneer jij tijdens Sale a Brations demonstratrice wilt worden, dan mag je voor €175 producten uitzoeken voor je starterskit en je betaalt maar €129. En daar boven op mag je nog een twee stempel sets van elke waarde bij de kit gratis uitzoeken! Deze actie duurt tot en met eind maart.

Je mag dus voor €175 aan producten uitzoeken, en je betaald maar €129
Je mag twee stempel sets gratis uitzoeken.
Je krijgt gratis catalogus en sale a brations folders
En het wordt gratis naar je verzonden.

Je hoeft niet te verkopen
Je hebt geen minimum uitgaven tot eind juni
En je krijgt de nieuwe jaarlijkse catalogus te zien en kan daaruit ook bestellen tijdens deze periode

Het is echt een super leuke actie, en het is toch super als je bij elke bestelling 20% korting krijgt. Je kan als over Stampin’ Up! demonstratrice worden hier lezen. Ik zou het heel leuk vinden om jou te mogen verwelkomen in mijn team ;o)

Doe je een bestelling van €275 of meer dan mag je voor 10% van het bedrag gratis producten uitzoeken. Maar omdat het Sale A Brations is mag je ook nog eens €27 extra gratis producten uitzoeken. Dit geldt voor alle bestellingen boven dit bedrag of die nu alleen van jou is, of als je een bestelling doet van jou en je vriendinnen ;-)

Op zaterdag 7 januari ga ik een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vrijdag 6 januari 21 uur.  Ik verzorg graag je bestelling. Doe je een online bestelling, vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de zijkant van mijn blog. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens je een leuke dag, enjoy ♥

Speak Your Mind

*