Stampin’ Up! – Team bloghop

banner

Goedemorgen, gisteren had ik al het gevoel dat ik iets was vergeten .. en ja hoor. Ik was vergeten mijn kaarten te maken voor de team hop die vandaag is met het leuke pakketje wat ik van Anita had gekregen. Zo dus even in de turbo gisteravond, en vanmorgen de foto’s nog gemaakt, maar ik heb het gered, enne deze keer heb ik drie kaarten gemaakt. Allemaal dezelfde layout, en zelfde kleuren maar ze zien er toch anders uit.

stampinup_janneke_butterflybasics_engel01
De kaarten zijn gemaakt van cardstock in de kleuren Early Espresso, Real Red en Crumb Cake, met daarop design papier uit de Candy Cane Lane collectie. Ik heb de zijkanten iets gekreukeld zodat het niet zo ‘stijf’ is, en op elkaar geplakt met fast fuse lijm. Ik heb ook Delicate White doilies op mijn kaarten gebruikt. Ik heb om de kaarten heen Linen Tread gestrikt en ook heb ik Candy Cane Lane Baker’s Twine gebruikt. Uit Stitched Shapes Framelits heb ik de Whisper White vierkanten gesneden en op verschillende kleuren cardstock geplakt. Daarop heb ik engelen geplakt in Early Espresso en deze engeltjes zijn niet van Stampin’ Up! maar ze zijn super om te combineren.

stampinup_janneke_butterflybasics_engel03

Als je op de onderstaande banners klikt gaan je naar de volgende, deze keer is dat Anita of naar de vorige, en dat is Durvina.

…….volgende vorige

Maandag 28 november ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor zondag 27 november 21 uur. Iedereen die in de maand november een bestelling plaatst, maakt kans op de leuke stempel set Labeler Alphabet, die ik verloot onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Doe je een online bestelling, vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de zijkant van mijn blog. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

stampinup_janneke_butterflybasics_engel02

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn doosje. Als je erop klikt kan je ze bestellen in mijn online shop. Je kan mij ook een email sturen om te bestellen ;O)

Comments

  1. Wat heb je leuke kaartjes gemaakt.

  2. Wat een leuke kaarten Janneke, en natuurlijk is dat leuk om te zien dat je met dezelfde lay out toch andere kaartjes kunt maken.

    liefs, Durvina

  3. Blijft leuk om te zien wat iemand maakt met jouw pakketje. Je “turbo” kaarten zijn erg leuk geworden.
    Groetjes, Anita

  4. Wat zijn ze gaaf! Je kunt niet zien dat ze last minute zijn gemaakt, hoor ;)
    Liefs, Wilma

Speak Your Mind

*