Stampin’ Up! – Worry less, Live more

happy-stampin-janneke-de-jong-stampin-up-worry-less1

Goedemorgen, afgelopen weekend maakte ik dit schilderij voor mezelf .. en hij hangt in mijn hobbykamer. Toen ik alles klaar had wist ik niet of ik een tekst zou toevoegen of niet, maar toen kwam Liane met verschillende mooie teksten en heb ik deze uitgekozen om erop te doen.

happy-stampin-janneke-de-jong-stampin-up-worry-less

Ik heb het glas uit het lijstje gehaald, en op de achterkant heb ik een stuk Crumb Cake cardstock geplakt. Daarna heb ik op een stuk aquarel papier een achtergrond gemaakt met Melon Mambo inkt en window sheet. Daarna heb ik met Versa Mark inkt gestempeld en bestrooid met wit embossing poeder, en zo zie je heel mooi de bloem en blaadjes uit de Awesomely Artistic stempelset. Daarna heb ik gespettert met de goud kleurige Wink of Stella. Ik wilde ook nog extra vlekken toevoegen aan de achtergrond en ad per ongeluk de Stampin’ mist met chloor gepakt, maar de lichtje vlekjes zijn wel leuk! Dit heb ik op een stuk Melon Mambo cardstock geplakt en Linen Tread er om heen gebonden. Daarna heb ik het op de Crumb cake geplakt met Stampin’ Dimensionals. de libelle heb ik ingekleurd met de Stampin’ markers, en daarna iets nat gemaakt en af gedrukt op het aqurel papier en uitgeknipt. De tekst heb ik gestempeld met de Labeler Alphabet en uit geknipt. Deze tekst past wel bij mij .. ik moet wat meer gaan genieten! En dat ga ik ook doen ;o)

Daarom was ik afgelopen donderdag met de trein naar Utrecht, eerste klas wat een luxe .. ik had met Margriet afgesproken om te gaan lunchen. Maar ze woont (helaas) niet in de buurt dus hebben we ongeveer in het midden afgesproken ;) Ik was nog nooit in Utrecht geweest, wat een super leuke stad. Het was heerlijk weer en hebben nog op het terras gezeten. Het was super gezellig, heerlijk gelunchd en geklets. Natuurlijk moesten we ook een selfie maken, en dit is de laatste foto van mij met muts .. want vanaf de volgende dag ga ik zo op straat met mijn hele korte haren ;) Het was even eng hoor eerlijk gezegd maar ik vind het heerlijk. Margriet had ook nog overheerlijke worsten broodjes meegenomen, en een super lekkere dressing voor over de sallade (echt super lekker mm) Dank je wel Margriet voor deze leuke dag ♥

mj

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Aanstaande zaterdag 15 oktober  ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vrijdag 14 oktober 21 uur. Iedereen die in de maand oktober een bestelling plaatst, maakt kans op een leuke verrassing, die ik verloot onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Doe je een online bestelling, vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de zijkant van mijn blog. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je ze bestellen in mijn online shop. Je kan mij ook een email sturen om te bestellen ;O)

Comments

  1. De spreuk hangt bij moj in de hal, ik zie hem wel 100 keer per dag en het helpt me focussen op de belangrijke dingen!
    Ik vind jouw versie erg mooi geworden Janneke en geloof me, het lukt! Live more!!! Yay!

Speak Your Mind

*