Stampin’ Up! – Happy Birthday

stampinup_happystampin_janneke_happybirthday1

Goedemorgen, vandaag een kaartje wat ik heb gemaakt voor de nieuwe CAS on Sunday challenge blog. Deze keer is het thema Flowers, dus je moet bloemen gebruiken op je clean and simple kaart. Op het blog vind je wat de andere dames hebben gemaakt ;)

stampinup_happystampin_janneke_happybirthday

De basis kaart is gemaakt van Crumb Cake cardstock. Daarop heb ik een stuk Soft Suede geplakt. Daarop een stuk Very Vanilla cardstock waar ik eerst de tekst op heb gestempeld met Soft Suede inkt. Deze tekst komt uit de Endless Birthday Wishes set. Ik heb de Botanical Builder Framelits gebruikt om deze kaart te maken. Ik heb verschillende kleuren cardstock gebruikt, Very Vanilla, Daffodil delight, Crumb Cake en Soft Suede. Dit heb ik op de kaart geplakt met TomBow en dimensionals. Hier en daar een rhinestone om de kaart af te maken. ik werd geïnspireerd door de prachtige kaart van Sylvia, dank je wel ;o)

Op zondag 6 september ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor zondag 6 september 12 uur. In verband met On Stage op zaterdag zal ik pas op zondag terug mailen zodra ik weer thuis ben als jij mij mailt tussen vrijdag 15 uur en zondag 12 uur.

Iedereen die in de maand november een bestelling plaatst, maakt kans op de leuke stempel set Labeler Alphabet, die ik verloot onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Doe je een online bestelling, vergeet dan niet de hostess code te gebruiken. Deze vind je aan de zijkant van mijn blog, op 1 november komt er een nieuwe code. Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je ze bestellen in mijn online shop. Je kan mij ook een email sturen om te bestellen ;O)

Comments

  1. Prachtige kaart Janneke! Bloemen blijven leuk hè?!

  2. Such a pretty card. Love your neutral colors!

  3. Lovely color combo & beautiful corner bouquet! Thanks for having me as GD!

Speak Your Mind

*