Stampin’ Up! – Congrats

happy-stampin-janneke-de-jong-stampin-up-congrats1

Goedemorgen, vandaag een kaartje wat k heb gemaakt met de leuke challenge van Global Design Project en dit is #GDP053 alweer ;o) Deze keer een kleuren challenge en je moet Night of Navy, watermelon Wonder en Goud op je kaart gebruiken .. niet een combinatie die ik zou kiezen, maar wat is hij leuk!

happy-stampin-janneke-de-jong-stampin-up-congrats

De basis van mijn kaart is gemaakt in de kleur Night of Navy en daarvoor heb ik een A4 vel door de midden gesneden op veertien komma acht centimeter en gerild op tien en een halve centimeter. Daarop heb ik een stuk Gold Foil Sheet geplakt wat anderhalve centimeter kleiner is als de basis kaart. Daarop een stuk Whisper White cardstock en die is weer een halve centimeter kleiner is als de gold foil. Ik heb met Night of Navy inkt de bloemen uit de Awesomely Artistic gestempeld (stempel altijd eerst de bovenste kaart voordat je het in elkaar plakt) Daarop heb ik een rondje geplakt, wat ik heb gemaakt met de leuke Swirly Scribbles thinlits en daarvoor heb ik Watermelon Wonder cardstock gebruikt. de banners heb ik gestempeld met Night of Navy inkt en uit geponst met de Duet Banner pons. Daarna heb ik hem nog een gestempeld met Watermelon Wonder en uitgeknipt. Daarop heb ik een tekstje gestempeld met Night of Navy. Deze banner en de tekst komen uit de Thughtful Banners stempel set. Ik heb de kaart afgemaakt met de leuke gouden Metallic Enamel Shapes, ik gebruik de Paper Piercing Tool om ze van het plasic sheet te halen en op de kaart te plakken.

colour-challenge
Morgen ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vanavond 21 uur. Je kan ook bestellen uit de nieuwe herfst / winter catalogus, je vind de online versie in mijn blog roll. Iedereen die in de maand september  een bestelling plaatst, maakt kans op een leuke stempelset, die verloot ik deze maand onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Welke set dat is, is nog een verrassing ;) Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

En omdat ik gisteren mijn laatste bestraling heb gehad en het dus feest is krijgt iedereen die meedoet aan de verzamel bestelling van morgen een leuk pressentje bij zijn bestelling ;o)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Deze producten heb ik gebruikt voor mijn kaart. Als je erop klikt kan je ze bestellen in mijn online shop. Je kan mij ook een email sturen om te bestellen ;O)

Comments

  1. This is gorgeous Janneke! I love the white space and the sequins are so gorgeous. Thank you so much for playing along with this week’s Global Design Project challenge! We appreciate your support of the GDP challenge blog. X

  2. Your card looks amazing. I like the design. Well done.
    Best Wishes

  3. Adorable as always Janneke,What an adorable little eskimo! Thanks for joining us this week at the Global Design Project!

  4. Ignore my reference to the eskimo! That will teach me!

  5. Einfach und schlicht aber wunder wunderschön.
    Liebe Grüße, Nadine

Speak Your Mind

*