Stampin’ Up! – Bloghop

banner

Goedemorgen, en welkom bij deze bloghop. We hopen dat jullie veel inspiratie opdoen bij deze blog. Misschien start je de bloghop op mijn blog of ben je via de persoon voor mij gekomen, leuk dat je er bent, en je kan via de knoppen onderin dit bericht verder hoppen. Heel veel plezier ;-)

Happy-Stampin-Janneke-de-Jong-Stampin-Up-Be-Joyful1

De basis van de kaart heb ik gemaakt met Whisper White Thick cardstock, en daarvoor heb ik een A4 vel door de midden gesneden op tien en een halve centimeter en daarna gerild op veertien komma acht centimeter. Ik heb een stuk Cumb Cake cardstcok gesneden van negen bij dertien komma drie centimeter en die met behulp van de nieuwe Seasonal Decorative Mask, Crumb Cake inkt en een Sponse Dauber voorzien van de stippen. Daarop het ik een stuk White Vellum vast gemaakt met een eyelet, en het vellum heb ik geembosd met de tekst be Joyful en deze vind je in de Merriest Wishes stempel set. Ik heb de stempel eerst gestempeld met VersaMark inkt en daarna bestrooid met wit embossing poeder, en daarna verhit. Ik ben eerst met de Embossing Buddy over het vellum heen gegaan zodat de poeder alleen kleeft waar het moet. Ik heb de tag uit gestanst met de Merry Tags Framelits en daarvoor heb ik Whisper White cardstock gebruikt. Ik heb het met Linen Tread vast geknoopt aan de kaart. Daarna heb ik het Crumb Cake pas op de kaart geplakt, en daarvoor heb ik Stampin’ Dimensionals gebruikt.

Happy-Stampin-Janneke-de-Jong-Stampin-Up-Be-Joyful

Dank je wel voor het mee hoppen, er is heel veel inspiratie die je niet wilt missen. Je kan klikken op de banners om naar de volgende te gaan of terug te gaan naar de vorige.

Volgende
Vorige
Morgen ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vanavond 21 uur. Je kan ook bestellen uit de nieuwe herfst / winter catalogus, je vind de online versie in mijn blog roll. Iedereen die in de maand september  een bestelling plaatst, maakt kans op een leuke stempelset, die verloot ik deze maand onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Welke set dat is, is nog een verrassing ;-) Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

Ik wens jullie een super leuke dag, enjoy ♥ 

Comments

 1. Wat een ontzettend leuke kaart heb je gemaakt Janneke.

 2. Wat een mooie kaart is dit geworden, Janneke! Ik ga dit ontwerp zeker een keer liften.

 3. Wat een mooie kaart. Helemaal leuk dat velum met de embosspoeder. Ga ik zeker een keer uitproberen.
  Groetjes, Anita

 4. Hele mooie kaart!

 5. Mooie kaart is dit geworden Janneke, heel chique.

 6. Supergaven Kaart janneke, heb nog van die velletjes liggen dus zeker weer geïnspireerd door je mooie kaart

 7. Wat een prachtige kaart, zeg!!!
  Echt heel mooi!
  Wat hebben we een grote en gave bloghop, leuk :))
  Liefs, Wilma

 8. Wat een gave kaart, helemaal top dat crumb cake met wit, I love it!
  (je weet mijn adres , hihihi)

  liefs, Durvina

 9. ‘Sjieke’ kaart hoor met dat vellum en die witte kerstbal, Janneke.

 10. het is weer een prachtig kaartje geworden

Speak Your Mind

*