Stampin’ Up! – Congratulations

Happy-Stampin-Janneke-de-Jong-Stampin-Up-Congratulations1

Goedemorgen, vandaag een kaart die ik heb gemaakt voor de nieuwe CAS on Sunday challenge. Deze keer moesten we een clean and simple kaartje maken met ballonnen erop. Op het blog vind je mooie voorbeelden van het design team, en als je meedoet ben jij misschien wel de volgende guest designer ;)

Happy-Stampin-Janneke-de-Jong-Stampin-Up-Congratulations

De basis van mijn kaart is gemaakt van Smoky Slate cardstock endaarop heb ik een stuk Daffodil Delight geplakt met Stampin’ Dimensionals. Daarop een stuk Whisper White wat ik heb gestempeld met Smoky Slate inkt. De balloon komt uit de Balloon Celebrations set, een veelzijdige set met verschillende teksten en leuke touwtjes. Deze tekst komt ook uit dezelfde set en ik heb de Stamp A Ma Jig gebruikt om de tekst te stempelen ;) De gle ballon is gestempeld met Daffodil Delight inkt op dezelfde kleur cardstock en heb ik daarna uit geponst met de Balloon Bouquet pons. Hier en daar een rhinestone om de kaart af te maken.

bogo

Heb je nog een wensen lijstje en vind je het leuk om producten gratis te krijgen, dan is dit je kans! Hier op mijn blog vind je heel veel producten die ik nog graag kwijt wil om ruimte te maken in mijn hobby kamer. Omdat er nog heel veel staat wil ik nog een keer een BOGO houden. Een BOGO is buy 1 get 1. Je koopt een product en krijgt eentje gratis. Je zoekt producten uit de jaar catalogus en voor dat zelfde bedrag mag je uit de te koop pagina’s GRATIS producten uitzoeken. Mocht er verschil zijn in het bedrag, dan betaal jij dat erbij, zit je onder het bedrag dan kan je nog iets uitzoeken, wil je dat niet, dan is het bedrag waarvoor je besteld ook het bedrag wat je betaald. Deze bogo is alleen maar tot en met vrijdag 26 augustus 21 uur!

Mail mij jouw bestelling door voor vrijdag 21 uur, en zet daarin de producten die je wilt bestellen (item nummer en naam alsjeblieft) en daarna de producten die je gratis wilt hebben (naam alsjeblieft) en hoe je het verzonden wilt hebben, of dat je het wilt ophalen. De producten die ik te koop heb staan onder het knopje te koop, er zijn verschillende pagina’s onder dit knopje. Doe je een bestelling van €60 of meer dan krijg je van mij de Tutorial van deze maand gratis erbij. Samen met 11 demonstrators uit de hele wereld hebben we tutorials geschreven, en je kan 12 verschillende kaarten en projectjes vinden in deze bundle. Ook krijg je de nieuwe herfst / winter catalogus van mij, als je hem nog niet hebt ontvangen.

Nog even wat ‘regeltes’
Voor de waarde van de producten moet je deze direct omzetten in producten uit de jaar catalogus.
Op = Op
Mail worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Ik probeer alles zo snel mogelijk bij te werken op de site.
Je kan nog niet bestellen uit de herfst / winter catalogus.

Op zaterdag 27 augustus doe ik een extra bestel moment ivm deze bogo en voor iedereen die nog graag iets mee wil bestellen ;)

Ik wens je een hele leuke zondag, enjoy ♥ 

Comments

  1. What a beautiful card. Love the colors that you used…makes for an elegant card!

  2. Mooie CAS kaart, Janneke. Prachtige kleurencombinatie. Liefs, Wilma

Speak Your Mind

*