Stampin’ Up! – Team blog hop

13406891_1023962924351887_3832836756450613784_n

Goedemorgen, vandaag hebben we met ons team een blog hop, en iedereen die mee doet laat iets zien van de nieuwe catalogus. Ik ben de eerste in de rij, maar je kan hier ook gekomen via de blog van Xandra. Klik gewoon op de volgende button, en je ziet veel verschillende kaartjes en andere projectjes voorbij komen. Hieronder vind je mijn creatie met filmpje ;-)

StampinUp_Janneke_Juni2016_Voorjouvanmij

Ik heb dit leuke doosje gemaakt voor een Tony’s chocoladereep, en daarvoor heb ik de envelppe punch board gebruikt. In het filmpje zie hoe ik het maak en wat de maten zijn voor de box. Ik heb Whisper White cardstock gebruikt als basis. Daarop heb ik een stuk Blushing Brde cardstock geplakt met dimensionals, en daarop een stuk Whisper White waar ik met Blushing Bride inkt stiojes heb gestempeld met de stempel uit de Awesomely Artistic. De tekst heb ik gestempeld met Old Olive inkt en komt uit de nieuwe nederlandse set Recht uit het hart, waarbij ik geholpen heb (samen met nog meer demostratrices) met het verzinnen van de leuke teksten. Het strookje is 2 cm breed en ik heb de zijkanten met de Triple Banner pons geponst. De bloemen heb ik gestanst met de Flourish Thinlits en daarvoor heb ik Blushing Bride en Melon Mambo cardstock gebruikt. Het blaadje heb ik gemaakt met een stans uit dezelfde Flourish Thinlits set en daarvoor heb ik Old Olive cardstock gebruikt. Ik heb Enamel Shapes uit de Subtles en Brights collectie gebruikt om het doosje af te maken. Wil je ook zien hoe ik dit doosje heb gemaakt, klik dan op het filmpje hier onder …

Morgen ga ik een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vanavond 23 uur.  Iedereen die in de maand juni een bestelling plaatst, maakt kans op een leuk verrassings pakket, die verloot ik deze maand onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. En iedereen krijgt van mij een nieuwe jaar catalogus bij de bestelling, mits je hem nog niet hebt gekregen ;) Heb je vragen dan mag je mij altijd een mailtje sturen ;o)

De volgende in de blog hop is Ingen, klik op de button om op haar blog te komen. Ik ga ook hoppen want ik ben zo benieuwd wat iedereen heeft gemaakt. Heel veel bloghop plezier.

13435438_1023962927685220_6094408972151663749_n

13427905_1023962917685221_8729328992180259563_n

Ik wens je een hele leuke dag, enoy ♥

Dit heb ik gebruikt: 

Comments

 1. Wat een leuk doosje! Ik pak regelmatig een Tony’s chocoladereep in. Zo leuk om weg te geven. Dit geeft weer nieuwe ideen. Leuk kan ik weer mee aan de slag :).

 2. Jummie doosje met jummie inhoud hihi!
  Hij is weer superleuk Janneke. Enne….gebruiken we niet alleen dezelfde set, gebruiken we ook nog eens dezelfde stempel vandaag haha!
  xxx

 3. Durvina says:

  Wat mooi Janneke!
  Ziet er heel feestelijk uit!

  Liefs, Durvina

 4. Ziet er weer top uit Janneke. Leuk om een aardigheidje weg te geven op deze manier :-)

 5. Wat een leuk en mooi doosje. Die Nederlandse set is ook erg leuk!
  Groetjes, Anita

 6. Wat een leuk en fleurig doosje. Leuk om weg te geven. De Nederlandse set is super mooi.

 7. Heel erg leuk! Echt een musthave dit stempelset!!

 8. Mooie chocoladeverpakking!

 9. Gaaf gedaan! Thnx voor de uitleg, ik ga ‘em zeker ook eens maken ;)
  De stempelset is geweldig, jullie hebben prachtige teksten bedacht!
  Liefs, Wilma

 10. Weer super mooi, topper!

Speak Your Mind

*