Stampin’ Up! – YAY!

StampinUp_Janneke_April2016_YAY!

YAY! Een kaartje .. ik heb afgelopen week geen kaartje gemaakt, ik had er de kracht niet voor :p zal Gorden wel zeggen .. nee echt ik was zo ontzettend moe dat ik alleen maar geslapen heb, en gelegen heb op de bank, maar intussen gaat het elke dag ietsje beter, en vandaag had ik zin om een kaartje te maken ;) Op OnStage Local kregen we deze leuke Everyday Chic Designer Washi Tape en er is een uitdaging mee in onze SU groep, en ik dacht daar moet ik daar maar aan mee doen ;)

Washi Tape

De basis kaart heb ik gemaakt van Whisper White Thick cardstock en daarvoor heb ik een a vier doormidden gesneden, en dat doe ik dn op tien en een halve centimeter. Daarop heb ik een stuk Whisper White cardstock geplakt, en die is negen en een halve centimeter bij dertien komma acht centimeter. Ik heb drie verschillende soorten Washi Tape gebruikt uit de Everyday Chic Designer collectie. Daarover heen heb ik Silver Metallic Tread geplakt. Ik heb een ster uit Glimmer papier geponst met de Star Punch. De tekst komt uit een nieuwe stempel set, die je straks vind in de nieuwe jaar catalogus. Deze set heet Confetti Celebration .. ik heb de stempel gestempeld met Basic Black inkt. Hier en daar een Rhinestone voor de leuk!

Op zaterdag 30 april ga ik een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vrijdag 29 april 20 uur.  Iedereen die in de maand april een bestelling plaatst, maakt kans op een leuk verrassings pakket, die verloot ik deze maand onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Heb je vragen dan hoor ik het heel graag ;)

Ik wens je een super leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Stempels: Confetti Celebration
Inkt: Basic Black
Cardstock: Whisper White, Whisper White Thick
Ponsen: Star
Gereedschap: Trimmer en Paper Snips
Lijm: Dimensionals en Tare & Tape
Anders: Rhinestones en Metallic Tread

Comments

  1. I love this card! Its stunning!

Speak Your Mind

*