Stampin’ Up! – Just for You

StampinUp_Janneke_Februari2016_LetUsCelebrate

Goedemorgen op deze tweede paasdag ;) Ik hoop dat jullie een leuke eerste paasdag gehad hebben, en lekker hebben genoten. Wij hebben lekker uitgeslapen, er was leuke visite Sylvia was er ’s morgens en Xandra was er ’s middags, en ik heb van haar een haaklesje gehad ;) Ik vind het veel leuker dan ik had gedacht en een leuke afwisseling, en afleiding naast het kaartjes maken.

Deze kaart had ik jullie nog niet laten zien zag ik dus dat wordt wel tijd ;) De basis kaart is gemaakt van Whisper White Thick cardstock en daar op heb ik een stuk Whisper White geplakt. Met een spons en drie kleuren inkt heb ik op een strrokje Whisper White van 4 centimeter breed verschillende kleuren aangebracht. De kleuren die ik heb gebruikt zijn Pink Pirouette, Lost Lagoon en Rich Razzleberry. De ballonnen zijn in dezelfde kleuren gestempeld, maar om de twee kleuren te krijgen op de ballonnen, stempel je de ballon eerst op een papiertje en daarna op de Whsper White cardstock, de stippen aan de onderkant van de ballon stempel je alleen op je cardstock. De touwtjes zijn gestempeld met Stazon Black inkt. Deze stempels vind je samen met de ballonnen on de Balloon Celebration stempelset. De tekst Just for You komt uit de Watercolor Words stempelset en is gestempeld met Lost Lagoon inkt. de banner is geponst uit Rich Razzleberry cardsctock en heb ik samen met een stukje Metallic Treat vast geniet op de kaart. Ik heb twee parels op de kaart geplakt.

Op zaterdag 2 april ga ik weer een verzamel bestelling plaatsen, ik zie je bestelling graag in mijn mailbox voor vrijdag 1 april 20 uur. Iedereen die in de maand april een bestelling plaatst, maakt kans op een leuk verrassings pakket, die verloot ik deze maand onder alle dames en heren die deze maand een bestelling plaatsen. Heb je vragen dan hoor ik het heel graag ;)

Ik wens je een hele leuke dag, enjoy ♥

Dit heb ik gebruikt voor mijn kaart:
Stempelset: Balloon Celebrations en Watercolor Words
Inkt: Pink Pirouette, Lost Lagoon en Rich Razzleberry
Cardstock: Whisper White, Whisper White Thick en Rich Razzleberry
Ponsen: Banner pons en Balloon Bouquet Punch
Gereedschap: Trimmer, Stamping Sponges en Paper Snips
Anders: Pearls, Handheld Stapler en Metallic Treat

Comments

  1. Wat een gave kleurencombinatie! Prachtig! Leuke kaart is het geworden. Groetjes, Linda

Speak Your Mind

*