Stampin’ Up! – Team Bloghop

StampinUp_Janneke_Juni2015_ForYou

Goedemorgen, vandaag hebben we met ons team een bloghop, en iedereen die mee doet laat iets zien van de nieuwe catalogus. Ik ben de eerste in de rij, maar je kan hier ook gekomen via de blog van Ingen. klik gewoon op de volgende button, en je ziet veel verschillende kaartjes en andere projectjes voorbij komen.

Ik heb een Gift Bag gemaakt met de leuke nieuwe Gift Bag Punch Board, en je moet het even weten maar het heel makkelijk. De basis kleur is gemaakt in Crumb Cake en inelkaar geplakt met de Fast Fuse. Ik heb hem dicht geknoopt met de Seam Binding Ribbon in Whisper White. Ik heb een strookje Pink Pirouette gesneden en aan dezijkanten scheef gesneden. Daarop een strookje Pool Party wat ik heb gestanst de sterren uit de Mini Treat Bag Thinlits Bags. Daarop een rondje in Early Espresso. De vlinder is gestanst met een van de vlinders uit de Butterflies Thinlits Dies. Het draadje komt uit mijn eigen collectie. De tekst is gestanst met een stans uit de Mini Treat Bag Thinlits. Wat bling mag natuurlijk niet ontbreken.

De volgende in de hop is Wilma, klik op de button om op haar blog te komen. Ik ga mee hoppen want ik ben zo benieuwd wat iedereen heeft gemaakt … heel veel plezier.

volgende

11204895_10206673372979641_4185310085187911841_n

Comments

  1. Ontzettend leuk zakje Janneke!

  2. Dat is nog eens een mooi zakje geworden Janneke en voor veel dingen te gebruiken natuurlijk.
    Groetjes, Ria

  3. Durvina says:

    Heel gaaf Janneke, ik heb hem niet, maar misschien komt ie toch nog op mijn lijst!

    groetjes, Durvina

Speak Your Mind

*