Welkom en een nieuw avontuur ….

Goedemorgen allemaal, wat ontzettend spannend allemaal zeg. Ik ben helemaal in de wolken dat ik dit avontuur ga beginnen. Het is ontzettend spannend en tegelijk heel eng maar met hulp van mijn teamies gaat het helemaal goed komen ;o)
Afgelopen zaterdag heb ik mij ingeschreven als demonstratrice van Stampin’ Up! en ik moest van te voren bedenken wat ik graag in mijn starterspakket zou willen ontvangen, poeh dat is moelijk zeg … want eigenlijk wil ik alles lol. Maar dat kan natuurlijk niet. Ik ben nog aan het wachten op mijn starters kit maar vanwege de drukte moet ik wat langer wachten dan anders.
Ik ben nog vol op bezig met het invullen van mijn blog, maar dat komt allemaal goed. Er komen deze week steeds meer dingen bij gevoegd. En ik zou het natuurlijk ontzettend leuk vinden als jullie me hier gingen volgen ;)

Een hele fijne dag allemaal en dank je wel voor je bezoek.

 photo seperator.jpg

Comments

 1. Dat is zeker spannend! Heel veel succes en plezier met je SU-avontuur.
  Groetjes, Ellen

 2. Wat leuk, ik ben je eerste volger!
  Ellen

 3. Good luck! Pami x

 4. Wat leuk, en hier kijk ik niet van op!
  Veel succes ermee, en kom regelmatig een kijkje nemen!!

  groetjes, Durvina

 5. Dat is zeker spannend!
  Ik ga deze blog ook volgen!

  liefs,
  Samantha

 6. Succes meid, maar dat gaat vast wel lukken!

 7. oh jij ook al! ‘k Zit nog te dubben… lijkt me gaaf maar ben benieuwd wat jouw ervaring gaat zijn….

  groetjes en veel succes.
  Marjolein

 8. Ik ga dit blog volgen hoor, leuk de dingen van SU. Ben er gek op. Heel veel succes hoor.
  Groetjes Astrid

 9. Natuurlijk ga ik je op je nieuwe blog volgen Janneke, ik kan niet meer zonder jou, ik ben héél nieuwsgierig wat je ons allemaal laat zien in de toekomst.
  Héél veel succes.
  Lieve groetjes Corrie

 10. Heel veel succes meis met deze spannende nieuwe uitdaging. Ik zal ook gelijk even volger worden.
  Groetjes margreet

 11. Succes met je nieuwe job! SU is zoooooo leuk!!
  Groetjes, Marijke

 12. Het klinkt spannend en leuk!! Succes!!
  Groetjes Mary

 13. Het ziet er nu al goed uit Janneke…heel veel suc6 maar vooral plezier !!

  diaan x

 14. Leuk Janneke, ziet er al super uit. en ik ben je ook gaan volgen. ;)

  Groetjes Rosalien

 15. O ja, ik vergeet je helmaal succes te wensen. ;)

  Groetjes Rosalien

 16. Zo wat bewijs leuk! Ik wens je heel veel succes!! Zal zeker goed komen!
  Groetjes Nicolet

 17. Yay!! So excited for you my friend!! I will be watching your crafty makes over here with your SU! goodies!! :) BIGGEST HUGS

 18. Oh, wat leuk! Natuurlijk ga ik je volgen en even in mijn sidebar zetten, zonder iets gezien te hebben, ben je nu al favoriet :) Succes en vooral veel plezier!!
  grtz. Colien

 19. Hoi Janneke, je blog ziet er in ieder geval al heel mooi uit. Veel suc6 met deze nieuwe stap in je leven. SU producten zijn echt super. Volgde je andere blog ook al, dus dit blog vanzelfsprekend ook. Groetjes Yolanda

 20. Helemaal leuk!!
  Jou kennende, komt het vast helemaal goed :-)
  Succes met alles!
  Liefs, Wilma X

 21. Heel veel succes én plezier Janneke met dit nieuwe avontuur!

 22. Glad to be part of your new blog, how wonderful it will be for you. I have followed by email and one of your lovely readers can’t hurt doing both :) Looking forward to all the new creations. hugs xx

Speak Your Mind

*